Ναδάλ: “Θα δούμε αν είμαι σε θέση να παίξω δύο συνεχόμενες μέρες”

Καθόλου βέβαιη δεν είναι η συμμετοχή του Ράφα Ναδάλ στον αυριανό αγώνα του κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα, στο πλαίσιο του 4ου γύρου του Madrid Open. Ο Ράφα δήλωσε πως δε ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι αύριο το σώμα του, και πως αν τελικώς μπορέσει ν’ αγωνιστεί κόντρα στον Τσέχο, αλλά και να είναι ανταγωνιστικός, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία.

“Είμαι καλά τώρα. Δε νιώθω ότι έκανα κάποια ζημιά στο σώμα μου μετά από αυτές τις τρεις ώρες. Θα δούμε και αύριο πως θα είμαι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος.

Δε ξέρω πως θα είναι τα πράγματα όταν σηκωθώ αύριο, από άποψη κούρασης. Πρέπει να περιμένω. Ζητούμενο είναι η βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης, αλλά είναι θετικό ότι άντεξα σήμερα.”

Για το αν μ’ αυτή τη νίκη ανεβαίνει ένα level ακόμα, είπε: “Δε ξέρω αν σήμερα έκανα ένα βήμα μπροστά. Θα δούμε πως θα είμαι αύριο, αυτή είναι η νέα μου πραγματικότητα. Πρέπει να δούμε είναι αν θα είμαι σε θέση να παίξω δυο συνεχόμενες μέρες και αν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ καλά.

Ελπίζω πως ναι, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο. Είναι άγνωστο ακόμα και σε μένα. Αν όμως μπορέσω να παίξω και αύριο, σημαίνει πως θα είναι μια πολύ θετική εβδομάδα. Είναι πολύ καλά νέα το να έχω παίξει 4 αγώνες αυτή την εβδομάδα.

Θα με εξέπληττε αν κέρδιζα αύριο, ειδικά μετά και το σημερινό ματς. Αύριο παίζω μ’ έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου. Προπονήθηκα μαζί του πριν λίγες μέρες, διαθέτει και πολύ καλό service, αλλά και δυνατά χτυπήματα. Θα είναι ένα βήμα παραπάνω.

Αν και βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη από τον ντε Μινόρ, η ποιότητα και η ταχύτητα της μπάλας του Λεχέτσκα είναι εξίσου καλά. Θα δούμε. Για μένα θα σημαίνει πολλά και μόνο να κατεβώ στον αγώνα. Αν είμαι και ανταγωνιστικός, θα είναι επιτυχία.”

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Ναδάλ: “Θα δούμε αν είμαι σε θέση να παίξω δύο συνεχόμενες μέρες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα