Σάκκαρη: “Πολύ σημαντική νίκη για μένα” (vids)

Ανακουφισμένη από την πρώτη της νίκη σε Grand Slam, μετά από περίπου ένα χρόνο, εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της στο Australian Open την Κυριακή.

Η 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, τόνισε τη σημαντικότητα της νίκης ενώ μίλησε για την καλύτερη προετοιμασία που είχε ποτέ στην off season, ελπίζοντας ότι πολύ σύντομα όλα θα φανούν στο γήπεδο.

“Νιώθω υπέροχα γιατί μετά τους τρεις αποκλεισμούς

στον πρώτο γύρο σε Grand Slam, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ήμουν πολύ νευρική πριν το ματς αλλά τώρα νιώθω ανακούφιση” είπε αρχικά η Σάκκαρη.

“Τα πρώτα τρία ματς στo United Cup ήταν πολύ καλύτερα από το σημερινό αλλά δεν θέλω να είμαι σκληρή με τον εαυτό μου γιατί είναι γνωστό πως νιώθεις σε πρεμιέρα Grand Slam. Παρά τη νευρικότητα και το άγχος, στάθηκα ικανή να παίξω πολύ καλό τένις, ειδικά στο 2ο σετ. Ήταν πολύ καλή νίκη γιατί έχω κάνει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι μου, δούλεψα πολύ σκληρά στην off season. Νομίζω ότι όλα θα αρχίσουν να λειτουργούν καλύτερα σύντομα” πρόσθεσε η Μαρία η οποία δεν ήθελε να αναφερθεί στη ψυχολογική στήριξη που δέχεται από ειδικό ενώ μίλησε και για την αλλαγή στη ρακέτα που την έχει βοηθήσει πολύ.

Στο 2ο γύρο του Australian Open, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την 21χρονη Ρωσίδα, Νο71 στον κόσμο, Ελίνα Αβανεσιάν.

Αμέσως μετά τη νίκη της, η Μαρία έκανε δηλώσεις στο Ελληνικό Eurosport και τον Τάσο Βαρβάτο.

"Το είχα ανάγκη μετά από 3 αποκλεισμούς σε 1ο γύρο"

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη στο Eurosport Greece, μετά τη νίκη επί της Nao Hibino #AusOpen | #AO2024 | @mariasakkari pic.twitter.com/sNpq8LRAAE

Eurosport Greece (@EurosportGR) January 14, 2024

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Σάκκαρη: “Πολύ σημαντική νίκη για μένα” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα