Στην Ισπανία ο Σιούλης για επαγγελματικό padel

Η τεράστια άνθηση που γνωρίζει το Padel στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει προοπτικές και όνειρα για Έλληνες που θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στο άθλημα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Σιούλης ο οποίος ανακοίνωσε τη μόνιμη μετεγκατάστασή του στην Ισπανία προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει επαγγελματίας παντελίστας.

Ο Σιούλης, γεννημένος το 2001, απασχολείται ως προπονητής Padel τα τελευταία χρόνια ενώ προέρχεται από το τένις,

έχοντας αγωνιστικό παρελθόν στις junior κατηγορίες της ΕΦΟΑ.

Πλέον, θα είναι μόνιμα στη Βαρκελώνη και στην ακαδημία Α2 Padel Pro Academy όπου θα προπονείται εντατικά με στόχο την ενσωμάτωσή του στο επαγγελματικό σιρκουί.

“2021 μετά το ξέσπασμα του Covid, μπήκα και εγώ πρώτη φορά σε γήπεδο padel να δοκιμάσω αυτό το παιχνίδι. Ιανουάριος 2024 μπήκα στο αεροπλάνο για την μετακόμιση μου στην Ισπανία. Το ταξίδι που μεσολάβησε ήταν το λιγότερο συναρπαστικό. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε συμπαίκτες που μοιραστήκαμε αξέχαστες στιγμές και δημιουργήσαμε όμορφες αναμνήσεις. Σε αντιπάλους που με έβαλαν στην διαδικασία να θέλω να γίνομαι καθημερινά καλύτερος και στα παιχνίδια που κάναμε γεμάτα ένταση και αγωνία” ανέφερε στα social media ο Έλληνας αθλητής.

Eίναι η δεύτερη απόπειρα Έλληνα για επαγγελματική σταδιοδρομία στο άθλημα του padel μετά τον Αντώνη Ασημακόπουλο που επίσης ξενιτεύτηκε για να ακολουθήσει το όνειρό του.

The post Στην Ισπανία ο Σιούλης για επαγγελματικό padel appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα