Η Ελληνική είσοδος του Τσιτσιπά στο φιλικό με Νόλε (vid)

Ένα εντυπωσιακό σόου ετοίμασαν οι διοργανωτές του Australian Open, στο πλαίσιο της βραδιάς του Νόβακ Τζόκοβιτς την Πέμπτη στη Μελβούρνη που περιελάβανε και ένα σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην κατάμεστη Rod Laver Arena, αφού μετά από ένα σύντομο αφιερωματικό βίντεο και εν μέσω αποθέωσης από το κοινό, τον υποδέχθηκαν τσολιάδες

υπό τους ήχους ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

“Η τελευταία μου φορά σε αυτό το γήπεδο, ήταν με τον Νόβακ. Είναι το ίδιο συναρπαστικό και σήμερα. Το set up είναι διαφορετικό σήμερα, με Έλληνες χορευτές. Δεν περίμενα ποτέ ότι η Rod Laver Arena θα ήταν τόσο ζωντανή. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Έρχομται συνέχεια από το 2014 και μετά. Νιώθω την Αυστραλία σπίτι μου” είπε ο Τσιτσιπάς.

Introducing Stef to the charity match! pic.twitter.com/7HWWncxTeo

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) January 11, 2024

Ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η είσοδος του Νόβακ Τζόκοβιτς που έπιασε τους συμπατριώτες του χορευτές και χόρεψε μαζί τους, δημιουργώντας πανδαιμόνιο στις κερκίδες.

EN DIRECTO | ¡Llega la exhibición 'Novak and Friends'!

Con duelo de Djokovic contra Tsitsipas y más invitados: Sabalenka, Sakkari y otros deportistas.

Síguelo en la APP de @eurosport_es#AusOpen #AusOpenEurosport pic.twitter.com/DWBzVoJ0CJ

Eurosport.es (@Eurosport_ES) January 11, 2024

Πάντως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ούτε στο φιλικό με τον Τζόκοβιτς, δείχνει να είναι καλά αφού “πιάστηκε” από κάμερα να νιώθει ενοχλήσεις στην ταλαιπωρημένη πλάτη του.

Ο Σέρβος κέρδισε το φιλικό του ενός σετ με 6-3 σε 36 λεπτά… Θα ακολουθήσει μικτό διπλό με Σάκκαρη/Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς/Σαμπαλένκα.

It doesn’t looking good! pic.twitter.com/SU4NbSeWyu

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) January 11, 2024

The post Η Ελληνική είσοδος του Τσιτσιπά στο φιλικό με Νόλε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα