Ταϊλάνδη: Μέχρι τα προημιτελικά ο Σακελλαρίδης

Στην προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Ταϊλάνδης ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του ο Στέφανος Σακελλαρίδης, έχοντας ως απολογισμό 2 νίκες και μία ήττα στο κυρίως ταμπλό.

Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε σήμερα Παρασκευή (23/2) τον 29χρονο Γερμανό, αλλά και προερχόμενο από τα προκριματικά, Μάικ Στέινερ, και ηττήθηκε με 7-6(6), 7-5, μετά από μία ώρα και 56 λεπτά αγώνα στο Court 3.

Ήταν ένα πολύ κλειστό ματς, ιδιαιτέρως στο πρώτο set

το οποίο και κρίθηκε στο tie-break, ενώ στο δεύτερο τη διαφορά έκαναν τα break στο φινάλε, με τον Στέινερ να μένει πιο ψύχραιμος και σταθερός στο κορτ, και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Για να φτάσει ως εδώ, ο No3 του ταμπλό επικράτησε στον πρώτο γύρου του 25χρονου Κορεάτη, Ντούκχι Λι, με 3-6, 6-1, 6-4, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση επιβλήθηκε του 23χρονου Ταϊλανδού, Κασίντιτ Σαμρέι, με 6-2, 7-6(2).

Αναφορικά με τα διπλά, ο Σακελλαρίδης συνεργάστηκε με τον προαναφερόμενο Κορεάτη, όντας οι Νο4 του ταμπλό. Στην πρεμιέρα τους όμως δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Γιούνσεοκ Γιανγκ (Κορέα) και Νίτιν Κούμαρ Σίνχα (Ινδία), και έχασαν με 4-6, 6-2, 10-3.

The post Ταϊλάνδη: Μέχρι τα προημιτελικά ο Σακελλαρίδης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα