Τσιτσιπάς: “Χαρούμενος με το πως κύλησαν τα πράγματα” (vid)

11:56 5/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Την ικανοποίησή του για τη νέα εξαιρετική του εμφάνιση στο Los Cabos εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην on court συνέντευξή του μετά το τέλος του 2ου ημιτελικού κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς της ATP 250 διοργάνωσης στο Μεξικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε πως είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, και σίγουρα είναι χαρούμενος με το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα σήμερα. Παράλληλα, υποσχέθηκε

πως θα παλέψει για να εμφανιστεί έτοιμος στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Ντε Μινόρ, ενώ σχολίασε στο τέλος και τα νυχτερινά παιχνίδια εδώ στο Los Cabos.

Για τον σημερινό ημιτελικό κόντρα στον Τσόριτς, είπε: “Είχα τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι μου. Είναι διασκεδαστικό να παίζεις σ’ αυτό το γήπεδο. Ένιωσα πολύ άνετα σήμερα και είμαι χαρούμενος μ’ αυτό, γιατί δεν είναι εύκολο να το πετύχεις κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαι χαρούμενος με το πως κύλησαν τα πράγματα”.

Για τον αυριανό τελικό κόντρα στον Ντε Μινόρ, είπε: “Είναι ένας καινούργιος αγώνας. Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει πολλούς αγώνες αυτή την εβδομάδα, οπότε βρίσκεται σε καλή φόρμα, όπως και εγώ. Θα παλέψω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό εκεί έξω. Αύριο θα είναι μια μεγάλη μάχη για μένα”.

Το σχόλιο του Τσιτσιπά για τους νυχτερινούς αγώνες στο Los Cabos: “Δεν ξέρω αν το έχει συνειδητοποιήσει ο κόσμος, αλλά τα πράγματα εδώ δεν είναι όπως έχει συνηθίσει να τα βλέπει. Έχει πολλή ζέστη και υγρασία.

Το ότι παίζουμε βράδυ, όμως, δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα και κάνει το τένις πιο ζωντανό. Είναι σημαντικό να έχουμε βραδινά ματς στο τένις και πιστεύω πως οι περισσότεροι παίκτες θα συμφωνούσαν πως το καλύτερο τένις παίζεται κάτω από τεχνητό φως”.

Post Match On Court Interview! pic.twitter.com/nbZZjs3qXS

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) August 5, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Χαρούμενος με το πως κύλησαν τα πράγματα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα