Τσιτσιπάς: “Μαγικό που κερδίσαμε τον τίτλο σ’ ένα 250άρι” (vid)

Συγκινημένος ήταν στη συνέντευξη τύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά το τέλος του τελικού των διπλών του European Open της Αμβέρσας, μιλώντας κυρίως για την αξία που έχει για τον ίδιο η κατάκτηση ενός τίτλου δίπλα στον αδερφό του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως προτιμά να θριαμβεύει έχοντας για παρτενέρ του τον Πέτρο, σε σχέση με το να κατακτά τίτλο μόνος του, ενώ μετά και η Πάουλα Μπαντόσα πήρε το δημοσιογραφικό μικρόφωνο για να κάνει ερώτηση στον Στέφανο, με το κλίμα να γίνεται όλο και πιο ευχάριστο.

“Είμαι

πολύ περήφανος γι’ αυτό που πετύχαμε, δεν ήταν καθόλου εύκολο για εμάς. Έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί, πάντα φτάναμε κοντά κόντρα σε έμπειρες ομάδες, αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες στο να έχουμε διάρκεια και να κάνουμε μεγάλες πορείες. Είναι μαγικό που κερδίσαμε τον τίτλο σε ένα 250άρι”.

“Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά νιώθω καλύτερα απ’ όταν κερδίζω στα μονά. Και στεναχωριέμαι που είναι έτσι. γιατί θα έπρεπε όλη η προσοχή μου να είναι στα μονά. Μπορώ να πω πως είναι ένα ωραίο πρόβλημα για να έχει κανείς”.

Press conference pic.twitter.com/W2yIOjFHSK

— Sunny (@SUNNY8X) October 22, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Μαγικό που κερδίσαμε τον τίτλο σ’ ένα 250άρι” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, “Μαγικό, 250άρι”,tsitsipas, “magiko, 250ari”