Τσιτσιπάς: “Ξόδεψα πολύ χρόνο, για να φτάσω σ’ αυτό το επίπεδο”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην επίσημη media day των ΑΤΡ Finals, για τα πλάνα του στη φετινή διοργάνωση, αναλύοντας και το μέλλον του ανδρικού τένις…

Ο Έλληνας πρωταθλητής, φυσικά αναφέρθηκε στην θεαματική του εξέλιξη σε σχέση με πέρυσι τέτοιο καιρό, όπου βρισκόταν στην Ιταλία και αγωνιζόταν στα NextGen ATP Finals.

Ενώ, δεν παρέλειψε να δώσει την δική του εξήγηση, για το γεγονός ότι τα rivalry του με τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι γεμάτα σασπένς

και μεγάλες μονομαχίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου, που βρίσκομαι στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα και θα αγωνιστώ στους τελικούς της ΑΤΡ. Ξόδεψα πάρα πολύ χρόνο δουλεύοντας, για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο.

Είναι μια φοβερή εξέλιξη. Από πέρυσι που βρισκόμουν στα NextGen ATP Finals, φέτος είμαι εδώ. Νιώθω τρομερά αυτή τη στιγμή, γιατί είμαι μέρος ενός εκ των σπουδαιότερων διοργανώσεων τένις που έχουν γίνει ποτέ.

Ο κάθε τενίστας, ονειρεύεται να παίξει σε αυτό το θεσμό, δίπλα στους κορυφαίους. Όσον αφορά τον ανταγωνισμό μου με τους υπόλοιπους νεαρούς τενίστες που βρίσκονται στο Λονδίνο, νομίζω ότι είναι κάτι το ξεχωριστό και σημαντικό συνάμα για το μέλλον του τένις.

Είναι λογικό ο καθένας να θέλει να κερδίσει τον άλλον. Είμαστε νέοι και δεν θέλουμε να χάνουμε. Έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και αυτό, κάνει τα rivalry ακόμη πιο εντυπωσιακά.

Εμείς, είμαστε το μέλλον. Εμείς, είμαστε αυτοί που θα γεμίζουμε τα στάδια στο μέλλον και θα φέρνουμε περισσότερους ανθρώπους να βλέπουν τένις”.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς: “Ξόδεψα πολύ χρόνο, για να φτάσω σ’ αυτό το επίπεδο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα