Τζόκοβιτς: Αισιόδοξα απογοητευμένος… (vid)

Mε τον ίδιο τρόπο που κύλησε ολόκληρη η εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο, έτσι αποχαιρέτησε και το Πριγκιπάτο ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος ηττήθηκε από τον Κάσπερ Ρούντ στο 2ο ημιτελικό της χωμάτινης διοργάνωσης και παρ’ό,τι δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της clay court season.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ενώ έδειξε να ταλαιπωρείται ιδιαίτερα από τη ζέστη και τον ήλιο στα μεσημεριανά του παιχνίδια.

Στον ημιτελικό με τον Ρουντ, ο

Νόλε κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως ένα πολύ κακό service game στο τέλος, έδωσε τη νίκη με 6-4, 1-6, 6-4 στον Νορβηγό και παράλληλα το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Μόντε Κάρλο όπου την Κυριακή (16:00GR) θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

“Φυσικά και είμαι απογοητευμένος που χάνω ένα τέτοιο ματς. Ήταν κλειστό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κάσπερ. Έπαιξε πολύ καλά, ειδικά στην αρχή του πρώτου και του τρίτου σετ, επίσης. Είχα τις ευκαιρίες μου, αλλά το τελευταίο game δεν ήταν σπουδαίο. Έκανα αδικαιολόγητα λάθη και απλά ήταν σταθερός νομίζω μέχρι τον τελευταίο πόντο και άξιζε τη νίκη” είπε ο Τζόκοβιτς.

Παρά την απογοήτευσή του και τις μεταπτώσεις στο παιχνίδι του, ο Τζόκοβιτς βρήκε και θετικά στοιχεία από την εβδομάδα στο Πριγκιπάτο.

“Το θετικό είναι ότι κατάφερα να επιστρέψω μετά την απώλεια του πρώτου σετ και να βρω πραγματικά τη δύναμη στο παιχνίδι μου. Έτσι, υπάρχουν θετικά στοιχεία που μπορώ να χρησιμοποιήσω από αυτό το τουρνουά, σίγουρα, αλλά φυσικά είμαι απογοητευμένος με την ήττα” υπογράμμισε.

Ο Τζόκοβιτς είπε ότι τον προβληματίζει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο μέσα στη χρονιά, όμως είναι αισιόδοξος ότι αυτή η περίοδος θα τελειώσει σύντομα.

“Είμαι συνηθισμένος να έχω υψηλές απαιτήσεις, οπότε το να μην έχω τίτλο μέχρι τώρα, είναι σίγουρα προβληματικό σε σύγκριση με τις προηγούμενες 15 σεζόν. Όμως, έφτασα στα ημιτελικά στην Αυστραλία και στο Μονακό. Έχω παίξει μόνο σε τρία τουρνουά φέτος οπότε είναι λογικό κάποιες σεζόν να μην έχω καλή εκκίνηση και αυτή είναι μια από αυτές”

“Ελπίζω ότι μπορώ να ανακάμψω, όσον αφορά τα αποτελέσματα, μπορώ να χτίσω από εδώ, γιατί έπαιξα καλό τένις. Ας ελπίσουμε ότι στα επόμενα τουρνουά θα μπορέσω να παίξω ακόμα καλύτερα” είπε.

Επόμενος σταθμός στη χωμάτινη περιοδεία του Τζόκοβιτς, το Mutua Madrid Open που ξεκινάει στις 24 Απριλίου.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)

The post Τζόκοβιτς: Αισιόδοξα απογοητευμένος… (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα