Τζόκοβιτς: Τον στέλνουν πίσω στο Βελιγράδι

23:38 5/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Το σίριαλ με τη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του και επιβεβαιώνεται η χειρότερη εκδοχή για τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αυστραλία, οι αρχές του αεροδρομίου ακύρωσαν την visa του Τζόκοβιτς και τον ωθούν να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για

την πατρίδα του, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός της χώρας νωρίτερα την Τετάρτη.

Όπως όλα δείχνουν, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και εννιά φορές πρωταθλητής του Australian Open, δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη.

Ο 34χρονος Σέρβος έφτασε στην Αυστραλία νωρίς την Τετάρτη, όμως δεν κατάφερε να περάσει τον έλεγχο του αεροδρομίου καθώς είχε γίνει λάθος με τη visa που είχε αιτηθεί και δεν θα μπορουσε να μπει στη χώρα, όντας ανεμβολίαστος και με την ιατρική εξαίρεση ανά χείρας.

Μετά από πολύωρη περιπάτεια και εγκλωβισμένος στο λόμπι, ο Τζόκοβιτς ενημερώθηκε ότι η visa ακυρώνεται και ότι δεν του επιτρέπεται η είσοδος στην Αυστραλία με τις αρχές να τον προτρέπουν να φύγει από τη χώρα. Ο λόγος είναι ότι δεν κατέθεσε επαρκείς εξηγήσεις για το λόγο που πήρε ιατρική εξαίρεση, προκειμένου να συμμετάσχει στο Όπεν χωρίς να είναι εμβολιασμένος. Ο ίδιος κατέθεσε έφεση για να αποτρέψει την απέλασή του από την Αυστραλία.

Λίγο νωρίτερα, ο πατέρας του Τζόκοβιτς, Σρένταν Τζόκοβιτς είχε χαρακτηρίσει “αιχμάλωτο” τον γιο του καλώντας τους συμπατριώτες του να βγουν στο δρόμο.

Το θέμα πήρε και πολιτικές προεκτάσεις με τον πρόεδρο της Σερβίας να καλεί τον Πρέσβη της Αυστραλίας στο Βελιγράδι για εξηγήσεις.

The post Τζόκοβιτς: Τον στέλνουν πίσω στο Βελιγράδι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα