Βιέννη: Ο Τσιτσιπάς κόντρα σε Μάχατς και κακή παράδοση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κοντραριστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του απέναντι στον προερχόμενο από τα προκριματικά 23χρονο Τσέχο και Νο74 του κόσμου Τόμας Μάχατς με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά για 2η σερί εβδομάδα, αλλά και να σπάσει την κακή παράδοση στη Βιέννη που τον θέλει να μην έχει καταφέρει να κάνει 2η συνεχόμενη νίκη στο τουρνουά σε 3 συμμετοχές. 

Η αναμέτρηση είναι η 3η του κεντρικού court στο πρόγραμμα της Πέμπτης και αναμένεται να ξεκινήσει περίπου 16:30 GR – 17:00 GR, αμέσως μετά το παιχνίδι του Ντανιίλ. Μεντβέντεφ

με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. 

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 12:45 GR με τον αγώνα του Αντρέι Ρούμπλεφ κόντρα στον ανερχόμενο Ιταλό Ματέο Αρνάλντι, στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, με τον Ρώσο να θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ATP Finals του Νοεμβρίου. 

Αμέσως μετά (15:00 GR) θα ξεκινήσει το παιχνίδι του Ντανιίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Ρώσο και κάτοχο του τίτλου στη Βιέννη να είναι στο 5-2 απέναντι στον Βούλγαρο με την τελευταία του συνάντηση να είναι στις αρχές της φετινής σεζόν και πάλι σε indoor τουρνουά (Ρότερνταμ) με τον Μεντβέντεφ να παραχωρεί μόλις 3 games στον Ντιμιτρόφ (6-1, 6-2). 

Οι δυο τους είχαν βρεθεί και πέρσι, στα ημιτελικά της Βιέννης, όπου και πάλι ο Μεντβέντεφ ήταν ο νικητής με 6-4, 6-2 κατακτώντας τη συνέχεια και τον τίτλο του τουρνουά. 

Στις 18:30 GR αναμένεται να ξεκινήσει και ο ιταλικός “εμφύλιος” με τον Γιάνικ Σίνερ να αντιμετωπίζει τον lucky loser του φετινού τουρνουά, Λορέντζο Σονέγκο με τον Νο4 του κόσμου να μετράει 3 σερί νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, όλες τη φετινή σεζόν (Μονπελιέ, Χάλε, Νέα Υόρκη). 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσουν οι Φράνσις Τιάφο και Γκαέλ Μονφίς στην πρώτη τους συνάντηση μετά από 2 χρόνια με τους δύο παίκτες να μετρούν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

Στο μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει στο Glaubandich ο Νο6 του ταμπλό Τόμι Πολ θα παίξει κόντρα στον Κροάτη Μπόρνα Γκόγιο (14:00 GR) με τον νικητή από την αναμέτρηση να περιμένει στα προημιτελικά έναν εκ των Στέφανο Τσιτσιπά και Τόμας Μάχατς

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Βιέννη: Ο Τσιτσιπάς κόντρα σε Μάχατς και κακή παράδοση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιέννη, Τσιτσιπάς, Μάχατς,vienni, tsitsipas, machats