Βουλγαρία: Στον τελικό η Α. Παναγιωτίδου – Φιναλίστ στο διπλό (pics)

H Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου επικράτησε στον ημιτελικό της Παρασκευής της Ρουμάνας Αλεξία Ιοάνα Τατού με 6-1, 3-6, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό τουρνουά ITF J30 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Πάτζαρτζικ της Βουλγαρίας. 

Για την 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια αυτός θα είναι ο 6ος τελικός ITF Juniors, αλλά και ο 3ος στη σειρά μετά από τους δύο στην πόλη Πέγια στο Κόσοβο, κατακτώντας τον έναν από αυτόν. 

Στον τελικό του Σαββάτου η Παναγιωτίδου θα αντιμετωπίσει την κατά 2 χρόνια

μεγαλύτερή της Βουλγάρα Μελίς Ρασίμ η οποία με τη σειρά της επικράτησε στον άλλον ημιτελικό της Καταρίνα Σπιτ με 6-1, 6-3 επιστρέφοντας στους τελικούς μετά από εκείνον στη Βάρνα στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου. 

Λύδια και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου μετά την απονομή τους στον τελικό του διπλού στο τουρνουά ITF J30 του Πάτζαρζικ στην Βουλγαρία.

Λίγες ώρες αργότερα η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου ένωσε τις δυνάμεις της με την αδελφή της Λύδια Παναγιωτίδου οι οποίες αγωνίστηκαν στον τελικό του διπλού κόντρα στις Ρουμάνες Αντρέα Ντιάνα Σοάρε και Αλεξία Ιοάνα Τατού, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-3, 6-3 ολοκληρώνοντας ωστόσο μια ακόμη εξαιρετική εβδομάδα σε επίπεδο ITF

Λύδια και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου μετά την απονομή τους στον τελικό του διπλού στο τουρνουά ITF J30 του Πάτζαρζικ στην Βουλγαρία.Τα δύο ζευγάρια του τελικού στο διπλό του τουρνουά ITF J30 του Πάτζαρτζικ στη Βουλγαρία με τις Ρουμάνες (αριστερά) Άντρεα Ντιάνα Σοάρε και Αλεξία Ιοάνα Τατού να επικρατούν απέναντι στις Λύδια και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου (δεξιά).

The post Βουλγαρία: Στον τελικό η Α. Παναγιωτίδου – Φιναλίστ στο διπλό (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα