Ξεκίνησε τη προετοιμασία του στο χώμα ο Ναδάλ (vid)

11:02 9/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Μετά την απόσυρσή του από το BNP Paribas Open, επικαλούμενος αγωνιστική ανετοιμότητα, ο Ράφαελ Ναδάλ φαίνεται πως δεν θα παίξει ούτε στο Miami Masters (δεν είχε δηλώσει συμμετοχή αλλά υπήρχε ελπίδα για wild card) και στρέφει το βλέμμα του στο αγαπημένο του χώμα…

Με ένα story που ανέβασε στα social media,

ο 37χρονος Ισπανός φαίνεται να προσπαθεί να τινάξει από τα παπούτσια του το χώμα, προτρέποντας τους ακολούθους του να ανεβάσουν την ένταση των ηχείων και γράφοντας: “Χωμάτινη επιφάνεια”.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ναδάλ φοράει παπούτσια για χώμα και όπως φαίνεται έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για την clay court season που ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα στο Monte Carlo Masters (07/04).

Άλλωστε, ο Ναδάλ δεν έχει κρύψει ότι ο μεγάλος του στόχος για την τελευταία (;) του σεζόν στο ATP Tour, είναι το Γαλλικό Όπεν και στο φημισμένο Grand Slam του Παρισιού θέλει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Επίσης, φέτος θα διεξαχθούν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν στις ίδιες εγκαταστάσεις κι αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Βασιλιά του χώματος.

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2024/03/nadal-clay24.mp4

The post Ξεκίνησε τη προετοιμασία του στο χώμα ο Ναδάλ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα