Ξεσήκωσε τη Βιέννη ο Τιμ! – VIDEO

Με μια τρομερή ανατροπή κόντρα σε έναν φανταστικό Ματέο Μπερετίνι, ο Ντομινίκ Τιμ προκρίθηκε στον τελικό της Βιέννης “σηκώνοντας” στο πόδι όλη την πόλη!

Ανήμερα της εθνικής μέρας της Αυστρίας, ο Ντομινίκ Τιμ έδωσε το καλύτερο “δώρο” στους συμπατριώτες του!

Με μια εκπληκτική και πολύ δύσκολη ανατροπή κόντρα στον “καυτό” Ματέο Μπερετίνι, ο 26χρονος Αυστριακός επικράτησε του αντιπάλου του με 3-6, 7-5, 6-3 και προκρίθηκε για πρώτη φορά

στην καριέρα του στον τελικό της Βιέννης!

Μία πολύ σημαντική στιγμή για τον Τιμ που μπορεί να έχει κερδίσει πολλούς τίτλους ανά την υφήλιο, ωστόσο, θέλει όσο ποτέ να κερδίσει για πρώτη φορά το τρόπαιο στην πρωτεύουσα της χώρας του έχοντας τόσους πολλούς συμπατριώτες στο πλευρό του!

Και έχοντας βγάλει εκτός τουρνουά έναν απίστευτα φορμαρισμένο Μπερετίνι, θα είναι πλέον το μεγάλο φαβορί κόντρα στον Ντιέγο Σβάρτζμαν που κέρδισε άνετα τον Γκαέλ Μονφίς με 6-3, 6-2.

Φυσικά, για να περάσει το εμπόδιο του Μπερετίνι, χρειάστηκε πολύ σπουδαίο τένις από τον Τιμ.

Ο Μπερετίνι που μοιάζει ανίκητος αυτήν την περίοδο, μπήκε απίστευτα καλά στο ματς με το σερβίς και το forehand να είναι απλά…άπιαστα ενώ η δουλειά που έκανε και στις επιστροφές έβαλε πολλά ερωτήματα στον Τιμ.

Τρία συνολικά breaks δέχτηκε σε ένα εφιαλτικό πρώτο σετ ο γηπεδούχος Τιμ υποκύπτοντας φυσιολογικά στο 6-3 και έδειχνε πως έχει πολλή δουλειά μπροστά για να ανατρέψει το μομέντουμ του αγώνα.

Ευτυχώς για αυτόν, ο Μπερετίνι άρχισε να δείχνει κάποια σημάδια ότι είναι…άνθρωπος στο δεύτερο σετ.

Ο Ιταλός έβγαζε με μεγαλύτερη δυσκολία πρώτα σερβίς ενώ ο Τιμ κατάφερε να αυξήσει με νύχια και με δόντια τη διάρκεια των ράλι αποκομίζοντας αρκετούς πόντους.

Τελικά, έκανε το break στο 3-2 του δεύτερου σετ αλλά ακόμα δεν είχε σταθερότητα στο παιχνίδι του και είδε τον Μπερετίνι να επανακάμπτει και να τον ωθεί στη δύσκολη θέση του να σερβίρει για να παραμείνει στο τουρνουά στο 4-5.

Ο Τιμ όμως, έπαιξε αξιοθαύμαστο τένις σε αυτό το σημείο και με τρία αναπάντητα games ισοφάρισε τον ημιτελικό προκαλώντας πανδαιμόνιο στο κατάμεστο κεντρικό γήπεδο του Erste Bank Open.

Το μομέντουμ και οι σωματικές δυνάμεις ήταν με την πλευρά του Τιμ, μιας και ο Μπερετίνι είχε παίξει πολύ περισσότερο τένις καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας και τελικά ο Αυστριακός τενίστας μπόρεσε να επιβάλλει ολοσχερώς την κυριαρχία του.

Ήταν καλύτερος του Ιταλού σε όλο το σετ και με τρία σερί games μετά το αρχικό 3-3 πήρε μια απολαυστική νίκη περιμένοντας και τα…δευτερόλεπτα μέχρι τον τελικό της Κυριακής όπου θέλει να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ήδη σημαντική καριέρα του!

ERSTE BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ξεσήκωσε τη Βιέννη ο Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα