Οριστικά εκτός Βαρκελώνης ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του και από το 500άρι τουρνουά της Βαρκελώνης (17-23/4), όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση του στα social media, καθώς δεν έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο.

“Το τουρνουά της Βαρκελώνης είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα γιατί το να παίζω στο “σπίτι” μου είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος και συνεχίζω να προετοιμάζομαι για

την επιστροφή μου στην ενεργό δράση. Καλή επιτυχία στον φίλο μου Νταβίντ Φερέρ και την ομάδα του στο τουρνουά το οποίο είναι σίγουρο ότι θα είναι όπως πάντα επιτυχές.” έγραψε ο 36χρονος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Αυτή θα είναι η δεύτερη σερί χρονιά που ο Ναδάλ δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς το 2022 είχε αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού στα πλευρά.

Ο Ναδάλ είναι ο πολυνίκης στη διοργάνωση την οποία έχει κατακτήσει 12 φορές έχοντας ρεκόρ 64-4, ενώ το 2017 το κεντρικό court του Real Club de Tennis Barcelona ονομάστηκε-προς τιμήν του-Pista Rafa Nadal.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam παλεύει με το χρόνο προκειμένου να μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο του στη φετινή χωμάτινη σεζόν που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του στο Roland Garros. Δεν είναι ακόμα σαφές το πότε θα επιστρέψει ή αν θα πάει στο Παρίσι χωρίς τουρνουά στο χώμα.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι στο αν θα αγωνιστεί στο επόμενο μεγάλο τουρνουά στο Masters της Μαδρίτης το διάστημα 26 Απριλίου – 7 Μαΐου.

Τελευταίο παιχνίδι του Ναδάλ ήταν στον 2ο γύρο του Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο, όπου ηττήθηκε από τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

The post Οριστικά εκτός Βαρκελώνης ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα