‘Oλα στο ρόζ

22:17 3/3/2012 - Πηγή: Ntynomai

Ροζ, μια λέξη, ένα χρώμα, μια ιστορία. Mε ένα άκουσμα της όμως, χιλιάδες σκέψεις και συνειρμούς κάνουμε στο μυαλό μας. Ειδικά εμείς τα κορίτσια που έχουμε συνδυάσει το χρώμα αυτό με την παιδική μας ηλικία.
Κοριτσίστικη, παιχνιδιάρικη διάθεση, αγνότητα, Άνοιξη, παιδικές κούκλες, αγάπη, ηρεμία αλλά και το χρώμα του καρκίνου του μαστού είναι λίγα από αυτά που σκέφτηκα στα γρήγορα.

Προσωπικά εγώ ακόμα το προτιμώ και η αλήθεια είναι ότι αποτελεί το αγαπημένο μου χρώμα και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό όσο και αν μεγαλώσω!

Στα δικά μας τώρα, τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να μετράμε πια αντίστροφα για την εμφάνιση της Άνοιξης και η ανυπομονησία να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και τάσεις για να ανέβει λίγο η διάθεσή μας είναι μεγάλη.
Στην ίδια γραμμή κινούνται πολλοί σχεδιαστές και διάσημοι οίκοι, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές τους που το ροζ κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Oscar de la renta, Luis Vuitton, PPQ,Jil Sander, Betsey Johnson, DKNY, Giambattista Valli και Βadgley Mischka είναι κάποιοι από αυτούς.

Οι εκδοχές είναι πολλές, το σίγουρο όμως είναι ότι συναντούμε το ροζ ως επί το πλείστον στις πιο παστέλ αποχρώσεις του.

Μακριά φορέματα, playsuits, καπαρντίνες, παντελόνια, σακάκια και σορτς έχουν τραβήξει δικαιολογημένα τα βλέμματα όχι μόνο στις καμπάνιες των εκάστοτε οίκων αλλά και στις πασαρέλες όλων των εβδομάδων μόδας. Για εσάς λοιπόν που θέλετε να αισθανθείτε και πάλι κοριτσάκια εσωτερικά και εξωτερικά, επιλέξτε το ροζ. Και αν δεν θέλετε να ντυθείτε από πάνω μέχρι κάτω με το χρώμα αυτό και θέλετε να είστε πιο διακριτικές, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές όπως τα αξεσουάρ, τα παπούτσια ή οι τσάντες όπου και πάλι μπορεί να ξεχωρίσετε.

Μια βόλτα στα ηλεκτρονικά καταστήματα αρκεί να πείσει και εσάς ότι σε λίγους μήνες όλα θα τα βλέπουμε ΡΟΖ:

My Choices: Οι υπέροχες μπαλαρίνες (Zara) που τις ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και η σουέντ τσάντα (Zara) που συνδυάζεται εύκολα με όλα.

Εxtra tip: Εκτός ότι φέτος μπορείτε να επιλέξετε εξ’ολοκλήρου ροζ σύνολα χωρίς κανένα φόβο, μπορείτε να το συνδυάσετε επίσης με λευκό, μαύρο ή φούξια. Τολμήστε!

Ρούχα:
Liquorish 60s Style Shift Dress (38,39 €) [Περισσότερα]
Petite MOTO Jamie Jeans (47,98 €) [Περισσότερα]
Animal Jacquard Shorts (35,99 €) [Περισσότερα]
ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΜΠΛΕΪΖΕΡ STUDIO (89,95 €) [Περισσότερα]
ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΦΑΝΤΕΖΙ (35,95 €) [Περισσότερα]
ΜΠΛΟΥΖΑ PRINT (17,95 €) [Περισσότερα]
Φόρεμα-πουκαμίσα (41,50 €) [Περισσότερα]
Ganni Fillmore Playsuit (71,97 €) [Περισσότερα]
Sleeveless Signature Blouse (146,92 €) [Περισσότερα]
Take Me to St Tropez Baggy Beach Jumper (84,40 €) [Περισσότερα]Παπούτσια:
Sling Back Mouse Flats (152,39 €) [Περισσότερα]
Dali Flat Espadrilles (21,88 €) [Περισσότερα]
ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ (49,95 €) [Περισσότερα]
ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΤΑΚΟΥΝΙ (45,95 €) [Περισσότερα]
Converse A
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai