Ανδρικά sneakers για ανοιξιάτικα βήματα

Το ξέρω ότι ένα από τα πράγματα που σιχαίνεσαι να κάνεις είναι να ψάχνεις με τις ώρες στα μαγαζιά για να βρεις το ένα, το μοναδικό ζευγάρι παπούτσια που θα σου ταιριάζει γάντι. Το αντίθετο από ότι εμείς οι γυναίκες δηλαδή.

Επίσης, ξέρω ότι είσαι ικανός να αγοράσεις το πρώτο σχέδιο που θα δοκιμάσεις, στο πρώτο κατάστημα που θα μπεις, μόνο και μόνο επειδή ντρέπεσαι να πεις «όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω» στην πωλήτρια. Εδώ που τα λέμε είναι και νόστιμη, πώς να της αρνηθείς το οτιδήποτε;

Anyway, σου προτείνω, λοιπόν, για να μην καταλήξεις πάλι με ένα ζευγάρι αφόρετα παπούτσια στην ντουλάπα

σου, να κάνεις τον ελάχιστο αυτό κόπο και να τσεκάρεις τα παρακάτω links με ολοκαίνουρια sneakers, που με πολύ μεράκι επέλεξα για τα ανοιξιάτικα σου βήματα.

Εξάλλου, μια γυναικεία γνώμη δεν μετράει πάντα; Μη μου πεις ότι, αφού δοκιμάσεις ένα σωρό σχέδια, στο τέλος δεν καταλήγεις σε αυτό που σου προτείνει η κοπέλα σου γιατί δεν θα σε πιστέψω!

Και αυτή την φορά δεν θα χρειαστεί να χάσεις μια ολόκληρη μέρα στα μαγαζιά, βγαίνοντας από το ένα και μπαίνοντας στο άλλο, αγκομαχώντας, αφού ότι αναζητάς για αυτή την άνοιξη βρίσκεται ένα κλικ μακριά! :)

Online προτάσεις αγοράς:
Nike 6.0 Mavrk 2 Trainers (76,86 €) [Περισσότερα]
Adidas Originals Nizza Hi-Top Trainers (69,88 €) [Περισσότερα]
Puma Suede Classic Eco Trainers (69,88 €) [Περισσότερα]
LEATHER HIGH TOP SNEAKERS (370,00 €) [Περισσότερα]
CANVAS CHUCK TAYLOR SNEAKERS (60,48 €) [Περισσότερα]
ORIGINAL ACHILLES LEATHER LOW TOP SNEAKERS (307,00 €) [Περισσότερα]
Dolce & Gabbana (159,00 €) [Περισσότερα]
Prada (165,00 €) [Περισσότερα]
Gola (65,00 €) [Περισσότερα]
Superga (70,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα