Χαλαρό ντύσιμο: Φούτερ με στάμπες!

13:23 7/1/2013 - Πηγή: Ntynomai

Οι γιορτές μόλις τελειώσαν και το επίσημο ένδυμα αυτών, θα δώσει τη θέση του στο πιο χαλαρό και άνετο ντύσιμο, που άλλους μας θα πάει στη δουλειά και άλλους στο σχολείο ή την σχολή. Τι καλύτερο λοιπόν από άνετα και φαρδιά ρούχα που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε την μετάβαση από τις γιορτές στην ρουτίνα, κάνοντάς μας να νιώθουμε σαν να είμαστε ακόμα σε μια κατάσταση ξεκούρασης;

Κι αν τα πουλόβερ είναι η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό σας, γιατί δεν δοκιμάζετε την τάση του φετινού χειμώνα με τα φούτερ με έντονες στάμπες, φορεμένα με τους πιο απίθανους

συνδυασμούς… Τα φούτερ με ευφάνταστες εικόνες και logo ταιριάζουν πολύ με στενά παντελόνια, κολάν ή και jeans, ενώ κάνουν την διαφορά όταν φοριούνται με midi στενές φούστες και shorts από δέρμα.

Κι επειδή ένα outfit δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο αν δεν έχει τα κατάλληλα accessories, τα statement necklaces με έντονα τα στοιχεία λάμψης, δίνουν άλλο χαρακτήρα στο φούτερ, τονίζοντας την αντιφατικότητα των style, αλλά και την τόλμη για πειραματισμό. Σε ό,τι αφορά την τσάντα και τα παπούτσια, οι μικρές τσάντες με αλυσίδα εντείνουν την mix and match διάθεση, ενώ οι κλασσικές γόβες απογειώνουν ένα τέτοιο σύνολο.

Φυσικά κι ο παραδοσιακός τους συνδυασμός με αθλητικά παπούτσια ή τσάντες πλάτης, δεν αποκλείεται, αλλά δεν κάνει την διαφορά! Μην ξεχνάμε πως ο καλύτερος τρόπος να εντυπωσιάσουμε με το ντύσιμό μας δεν είναι να φοράμε κάτι καινούργιο πάντα, αλλά να ανακαλύπτουμε καινούργιους συνδυασμούς με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της ντουλάπας μας….

κι αν μπορούμε να επεκταθούμε και σε μια αντρική ακόμα καλύτερα!! Το συγκεκριμένο trend άλλωστε έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο ανδρικό section από ότι στο γυναικείο! Αν πάλι, τα σχέδια που βρίσκετε δεν καλύπτουν τις επιθυμίες σας, φτιάξτε μόνοι σας τη στάμπα που θέλετε και τυπώστε τη στα ειδικά καταστήματα! Η φαντασία είναι προνόμιο όλων μας!

Εκφράστε λοιπόν την sport διάθεσή σας, διατηρώντας την καθώς πρέπει κατά τα άλλα εικόνα σας, και ξεκινήστε την νέα χρονιά, εντυπωσιάζοντας τους γύρω σας! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!


GREY LIGHTENING BOLT PRINTED SWEATSHIRT (36,00 €) [Περισσότερα]
BLACK SNOW WASHED TIE DYE SKULL PRINTED SWEATSHIRT (40,00 €) [Περισσότερα]
BLACK “STOKED” PRINTED QUILTED SLEEVE SWEATSHIRT (40,00 €) [Περισσότερα]
GREY MARL XMAS MTV PRINTED SWEATSHIRT (36,00 €) [Περισσότερα]
INDIGO COSMIC BEYOND PRINTED SWEATSHIRT (36,00 €) [Περισσότερα]
PURPLE MARL PITSBURG WOLVES PRINTED SWEATSHIRT (40,00 €) [Περισσότερα]
ASOS Sweatshirt With YOLO Print (34,73 €) [Περισσότερα]
River Island Sweat (38,89 €) [Περισσότερα]
Reclaimed Vintage Sweat with WTF Embroidery (48,62 €) [Περισσότερα]
Reclaimed Vintage Sweat with LOL Embroidery (48,62 €) [Περισσότερα]
ASOS Sweatshirt With Revolt Print (34,73 €) [Περισσότερα]
Supremebeing Sweat Crewneck Luna Wolf (76,40 €) [Περισσότερα]
Rook Crew Neck Sweat Camo Bear (104,18 €) [Περισσότερα]
BOY London Sweat with Logo (76,40 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα