Υπέροχα δώρα από το MyFashionFruit.com

Το κρύο έχει πιάσει για τα καλά και η περίοδος για full shopping έχει ξεκινήσει. Το MyFashionFruit με νέα ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τη φθινοπωρινή του συλλογή. Η Αμαρυλλίς, όπως πάντα, έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές σε όλα τα επίπεδα, τόσο για στο στυλ και την πρωτοτυπία, όσο και στο θέμα της τιμής, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει μοναδικά κομμάτια σε πολύ καλές τιμές.

Όπως έλεγα προσχθές και σε μια φίλη, ενώ σε άλλα e-shops μπαίνεις και δεν βρίσκεις τίποτα να σου αρέσει, στο MyFashionFruit.com τα πάντα σου κάνουν ‘κλικ’, πολύ ‘κλικ’!

Στο θέμα μας τώρα. Για να μπείτε στην κλήρωση και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα τρία δώρα, αρκεί να κάνετε το εξής:

Μπείτε στο MyFashionFruit, εντοπίστε το προϊόν που σας αρέσει πιο πολύ και γράψτε στα σχόλια αυτής της σελίδας σε ποια περίπτωση θα το φορούσατε ή με τι άλλο θα το συνδυάζατε. Παρακαλώ αναφέρετε και τον κωδικό του προϊόντος (αναγράφεται στη σελίδα του κάθε προϊόντος λίγο πάνω από την τιμή) για να βλέπουμε εύκολα τι σας αρέσει.

Επιλέξτε κάποια από τις κατηγορίες του MyFashionFruit: Ρούχα, Κοσμήματα, Τσάντες, Αξεσουάρ

Οι συμμετοχή σας είναι εφικτή μέχρι την Παρακευή, 4 Νοεμβρίου το βράδυ. Οι τρεις νικήτριες θα αναδειχθούν με κλήρωση και θα ενημερωθούν με απάντηση στο σχόλιό τους.

Τα δωράκια που σας δίνει το MyFashionFruit είναι τα εξής (προσοχή, δεν είναι δώρα ότι κι ότι, είναι μερικά από τα πιο περιζήτητα προϊόντα του e-shop):

1. Φόρεμα Πορτοκαλί «V Neck»: Φόρεμα με V λαιμόκοψη σε πορτοκαλί χρώμα που έχει φαρδύ λάστιχο στη μέση και μεγάλες τσέπες στο πλάι. Φορέστε το τέλεια με μπρονζέ κοσμήματα! Είναι One Size!

2. Μαύρη Τσάντα Χειρός & Ταχυδρόμου με Μεταλικά Φερμουάρ: Μαύρη Τσάντα χειρός αλλά και ταχυδρόμου από συνθετικό δέρμα με λεπτομέρειες από φερμουάρ και ραφές.

3. Chevalier Τύπου Gavello ασήμι: Υπέροχο ασημένιο δακτυλύδι με μαύρο σκαλιστό φιδάκι.

Τέλος, μην ξεχάσετε να κάνετε like για τη σελίδα του MyFashionFruit στο Facebook, ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα προϊόντα και για τις προσφορές του.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα