10 ασυνήθιστοι τρόποι για να πεθάνεις!

22:38 20/11/2011 - Πηγή: 24wro

Το μόνο σίγουρο στην ζωή είναι...
ότι κάποια μέρα θα πεθάνουμε. Κάθε ζωντανός οργανισμός κάποια στιγμή πεθαίνει. Μερικές φορές όμως ο θάνατος είναι περίεργος ή αστείος σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Αυτή η λίστα είναι γραμμένη σε χρονολογική σειρά. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα παράξενων θανάτων σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, απλά εμείς βρήκαμε μερικά από αυτά..

Αν γνωρίζετε άλλα μοιραστείτε τα μαζί μας..
10 Χρύσιππος ο Σολεύς (207πχ)

Ο φιλόσοφος Χρύσιππος, γιος του Απολλωνίου, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους της Στωικής σχολής, θεωρούμενος ως ένας από
τους θεμελιωτές της.
Σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα πράγματα, ο Χρύσιππος όρισε την Φιλοσοφία ως «ενασχόληση με την ορθή λειτουργία του λόγου» («επιτήδευσις λόγου ορθότητος») και υποστήριξε επίσης ότι τίποτε δεν συμβαίνει χωρίς αιτία, αλλά απλώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να ανακαλύπτουν την κάθε αιτία.
Λέγεται ότι πέθανε από ανακοπή κατά την διάρκεια σφοδρού γέλιου, όταν ταΐζοντας ένα γάιδαρο με κρασί και σύκα, του φάνηκε τόσο αστείο, με αποτέλεσμα να αρχίσει να γελάει και ο ίδιος χωρίς να σταματήσει ποτέ πια.
Το συνεχόμενο γέλιο προκαλεί διακοπή της αναπνοής και δυσχεραίνει την λειτουργία της καρδιάς.
Στην προκειμένη περίπτωση ο Χρύσιππος, πέθανε από το γέλιο..

09 Sigurt The Mighty (892 μχ)

Ο Sigurt The Mighty ήταν ο δεύτερος Βίκινγκ κόμης του Orkney. Ήταν αμείλικτος ηγέτης με πολλούς εχθρούς. Στα τέλη της διακυβέρνησης του, προκάλεσε ένα από τους εχθρούς του -τον Máel Brigte Bucktoothed- σε μια μάχη όπου ο καθένας θα είχε από 40 πολεμιστές. Ο Sigurt ήταν αναξιόπιστος και πήρε μαζί του 80 άνδρες και έσφαξε τον Máel και τους στρατιώτες του. Μετά τη μάχη, αποφάσισε να δέσει το κομμένο κεφάλι του Máel στο άλογό του. Την ώρα που ίππευε το άλογο του, το κομμένο κεφάλι χτύπησε το πόδι του και ένα δόντι του έκανε μια μικρή αμυχή. Στο στόμα υπάρχουν πολλά περισσότερα βακτήρια απ’ ότι στο πισινό και λόγω της λιγοστής ιατρικής γνώσης της εποχής, το πόδι του μολύνθηκε σοβαρά και πέθανε λίγες ημέρες αργότερα.

08 Sir Arthur Aston (1649)

Ο Sir Arthur Aston ήταν στρατιωτικός καριέρας και υπηρέτησε στον Αγγλικό εμφύλιο πόλεμο υπό τον βασιλιά Καρόλο Α'. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, έχασε το ένα πόδι του. Αυτό το χαμένο άκρο θα είναι τελικά η αιτία του θανάτου του. Ο πρόωρος θάνατός του ήρθε ως αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού που υπέστη από κλέφτες από το ίδιο το τεχνητό μέλος του. Οι κλέφτες πίστευαν πως έκρυβε χρήματα μέσα στο πόδι -ενώ δεν είχε- και τον χτυπούσαν με αυτό μέχρι που έσπασε και αποκαλύφτηκε πως δεν είχε τίποτα. Ο Sir Arthur όμως ήταν ήδη νεκρός. Ήταν 8 Σεπτεμβρίου του 1649.

7. Henry Hall, (1755)

Ο Henry Hall ήταν ο φαροφύλακας του φάρου Eddystone στην Κορνουάλη. Στις 3 Δεκεμβρίου 1755, ξέσπασε πυρκαγιά στον Πύργο Rudyard. Ο Henry και δύο συντρόφους του προσπάθησαν μάταια, αλλά δεν μπορούσαν να σβήσουν τη φωτιά. Κατάφεραν όμως και διέφυγαν στα βρά
Keywords
Αναζητήσεις
10 tropoi na pethaneis, χρυσιππος
Τυχαία Θέματα