Copa America: Έχουν ανοικτούς λογαριασμούς

15:20 20/7/2011 - Πηγή: 24wro
Να λύσουν τις διαφορές τους μετά το δραματικό 3-3 στο πλαίσιο των ομίλων καλούνται απόψε Παραγουάη και Βενεζουέλα στο ...
2ο και τελευταίο ημιτελικό της διοργάνωση στην πόλη Μεντόσα.


Παραγουάη: Μετά τον άθλο του αποκλεισμού της Βραζιλίας στη ρουλέτα των πέναλτι η ομάδα του Χεράλδο Μαρτίνο έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αισιοδοξία ενόψει της πρώτης συμμετοχής της Παραγουάης σε ημιτελικό έπειτα από 22 χρόνια.
Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Αλκαράζ καθώς και πιθανότατα τον λαβωμένο Σάντα Κρουζ που δεν δείχνει να ξεπρνά εγκαίρως τον τραυματισμό
που τον ταλαιπωρεί.



Βενεζουέλα: Η ομάδα τους Σέζαρ Φαρίας αποτελεί δίχως αμφιβολία την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Έχοντας εμποδίσει όλους τους αντιπάλους της να γευτούν τη χαρά της νίκης και ιδιαίτερα την Παραγουάη σε εκείνο το αλησμόνητο τους παιχνίδι στην πόλη Σάλτα όταν βρέθηκε να χάνει 3-1 με τη συμπλήρωση του 90λεπτου έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει στο θαύμα της παρθενικής της πρόκρισης σε τελικό της διοργάνωσης. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Ρινκόν.


Tips

•    Έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στη διοργάνωση και η Παραγουάη είχε τέσσερις νίκες πριν υποχρεωθεί στις 11 του μήνα στην αλησμόνητη και ιστορική εκείνη ισοπαλία. Να σημειωθεί ότι η Παραγουάη έχει σκοράρει  στους 14 τελευταίους αγώνες ης κόνρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο.


Πρόταση: Παραγουάη – Βενεζουέλα 1 (2,00)

bettv.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα