Lega Basket: Το ενδιαφέρον στο Τρεβίζο

19:01 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Την ώρα που η Σιένα λογικά θα καθαρίζει τη Μπολόνια, περνώντας στα ημιτελικά...
στο Τρεβίζο θα πέφτουν κορμιά! Μπενετόν και Αβελίνο έχουν από μία νίκη στα πλέι οφ και απόψε θα φανεί ποια θα βρεθεί  με το ενάμισι πόδι στους τέσσερις!


ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΙΕΝΑ (-9,5)

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πάρτι για τη Σιένα! Στο δεύτερο όμως, παρά του ότι προβλέπαμε επανάληψη του πάρτι, η Βίρτους εμφανίστηκε αποφασισμένη να μην αποτελέσει πάλι έρμαιο στις ορέξεις των Σικελών και τους δυσκόλεψε τη
ζωή! Το ότι έχασε στην τελική με 85-81 περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού πολύ δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα στην Ιταλία να νικήσει τρεις φορές τη Μοντεπάσκι και να την περάσει! Πάντως, την κοίταξε στα μάτια, το πάλεψε και αυτό είναι το ζητούμενο! Να φύγει με το κεφάλι ψηλά!

Αν μάλιστα, πανηγυρίσει μια νίκη μπροστά στο κοινό της επί των πρωταθλητών, τότε θα είναι πέρα για πέρα ικανοποιημένη! Δύσκολα πράγματα όμως! Εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι έχει την ποιότητα να ξεπεράσει κάθε ιταλικό εμπόδιο και αυτό αναμένεται να κάνει κι απόψε! Θα πάρει τη σκούπα, θα καθαρίσει το θέμα των προημιτελικών και θα στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας.


ΜΠΕΝΕΤΟΝ – ΑΒΕΛΙΝΟ (+5,5)
Η Μπενετόν έκανε τη δουλίτσα της στο πρώτο παιχνίδι, μπορεί να ηττήθηκε στο δεύτερο με 87-68, αλλά αυτό που ήθελε το πέτυχε εν μέρει! Να «σπάσει» δηλαδή, την έδρα της Αβελίνο και τώρα περνάει στον επόμενο στόχο, που είναι δύο νίκες στην έδρα της και… ciao Avellino!

Aμφότερες οι ομάδες γνωρίζονται άριστα μεταξύ τους, δεν υπάρχουν κοινά μυστικά αφού ότι είχαν να δείξουν, το έδειξαν στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις τους! Πάνω κάτω, ίδιας δυναμικότητας ομάδες, με αυτήν της Αβελίνο να διαθέτει μεγαλύτερα κορμιά και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο, όμως αντισταθμίζεται με την εμπειρία, τη φανέλα και πλέον το πλεονέκτημα έδρας της Μπενετόν! Θα γίνει ντέρμπι στο οποίο θα επικρατήσει αυτή που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.


Στο ψαχνό… Γι’αυτό το λόγο, θεωρώ ικανοποιητικό το χάντικαπ των 5,5 πόντων υπέρ της Αβελίνο ώστε να στηριχθούμε πάνω του. Δεν λέει, μπορεί η Μπενετόν να χαμογελάσει στο τέλος, αλλά ακόμη και με 5 πόντους να έρθει η νίκη, το ίδιο λαμπερό χαμόγελο θα έχει! Στη Μπολόνια, η νίκη-πρόκριση θα έρθει για τη Σιένα, αλλά μάλλον θα δυσκολευτεί! Άσος στοιχηματικά για τη Βίρτους.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα