Primera Division: Συνέρχεται η Βιγιαρεάλ

09:40 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Στο «Μαδριγάλ» ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος...
με τη Βιγιαρεάλ να προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της, μετά το 5-0 από τη Βαλένθια. Αντίπαλος της η Σαραγόσα, που καίγεται!


Ομάδα υπόδειγμα η Βιγιαρεάλ, κατάφερε όμως σε ένα και μόνο παιχνίδι να τσαλακώσει κάπως την εικόνα της. Η ήττα είναι πάντα ήττα, αλλά όταν έρχεται από μια ομάδα με την οποία τσακώνεσαι για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας (Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι σε άλλο επίπεδο) τότε σου κάθεται στο στομάχι. Πόσω μάλλον όταν είναι και βαριά, με 5-0. Το «κίτρινο
υποβρύχιο» θα επιδιώξει να ξεσπάσει στη Σαραγόσα, δείχνοντας ότι απλά, ήταν σε κακή μέρα.

Βέβαια, μόνο σάκος του μποξ δεν θα είναι η Σαραγόσα στις επιθυμίες της ομάδας του Γαρίδο. Κι αυτό γιατί βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μόνο άνετοι δεν αισθάνονται! Πάντως, πήρε τη νίκη που ήθελε κόντρα στη Χετάφε και ταυτόχρονα μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σημαντικές οι επιστροφές των Κοντίνι, Λαφίτα και Γιάροσικ.

Στο ψαχνό… Παρά το κίνητρο τηε Σαραγόσα, δεν πιστεύω ότι είναι ικανή να κοιτάξει στα μάτια τη Βιγιαρεάλ. Ιδιαίτερα την πληγωμένη Βιγιαρεάλ. Ας κοιτάξει την επόμενη βδομάδα να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Αλμερία και ας ξεχάσει το σημερινό! Άσος!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα