Shaq κατά πάντων

15:01 5/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Shaquille O’Neal ετοιμάζεται να εκδώσει την αυτοβιογραφία του…
με κάποια στοιχεία που έχουν ήδη δει το φως το δημοσιότητας να δείχνουν ότι πρόκειται να κάνει θόρυβο όπως πάντα.


Το βιβλίο θα έχει τίτλο «Shaq Uncut: My story» και αναμένεται να βγει στην αγορά στις 15 Νοεμβρίου. Ήδη ωστόσο αρκετά «πικάντικα» κομμάτια έχουν κυκλοφορήσει στο Ιντερνετ, προκαλώντας αρκετή εντύπωση.

Η αρχή έγινε με το πρώτο κομμάτι
που είδε το φως της δημοσιότητας και είχε θέμα την κόντρα του O’Neal με τον Kobe Bryant. Ο παλαίμαχος σέντερ δεν δίστασε να προβεί σε λεπτομέρειες για τους τσακωμούς του με τον σταρ των Lakers, αποκαλύπτοντας ότι πριν την έναρξη της σεζόν 2003/04 τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει!

Στη συνέχεια σειρά πήρε ο Lebron James, με τον Shaq να αποκαλύπτει κάτι που υποψιάζονταν όλοι: Ότι δηλαδή κανένας δεν έλεγε κάτι άσχημο στον «Βασιλιά» στην τελευταία του χρονιά στους Cavaliers, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα: «Θυμάμαι μία μέρα που βλέπαμε βίντεο, υπήρχε μία φάση που ο LeBron δεν γύρισε στην άμυνα έπειτα από ένα άστοχο σουτ. Ο Mike Brown (προπονητής των Cavs τότε) δεν είπε τίποτα. Στην επόμενη φάση όμως έκανε το ίδιο ο Mo Williams και ο Brown είπε ‘‘Μο, δεν γίνεται να τα κάνουμε αυτά. Πρέπει να επιστρέφεις πιο γρήγορα στην άμυνα’’. Δεν ξέρω αν ο Kobe θα ακούσει τις οδηγίες του Mike Brown (που πλέον είναι προπονητής των Lakers). O LeBron πάντως δεν τον άκουσε ποτέ».

Οι δύο σταρ του ΝΒΑ όμως είναι απλώς το κερασάκι σε μία τούρτα με πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες! Σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίου ο Shaquille αναφέρει ότι όταν αγωνιζόταν στους Heat την σεζόν 2007/08 κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον Pat Riley που τότε ήταν προπονητής της ομάδας! Φυσικά δεν λείπουν και οι αναφορές στην τελευταία του χρονιά στο ΝΒΑ, που πέρασε στους Celtics, όπου ο Shaq αναφέρει ότι ο Glen Davis είναι ένας εγωιστής και ότι κάποια στιγμή είπε στο νεαρό φόργουορντ ότι θα του έδινε μπουνιά στο πρόσωπο αν συνέχιζε να σουτάρει από μέση απόσταση και δεν του έδινε πάσα!

Από τον Shaq βέβαια δεν γλιτώνει ούτε ο Dwight Howard: «Αν δεν κατακτήσει τέσσερα δακτυλίδια Πρωταθλητή θα απογοητευτώ μαζί του. Δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή στα μέτρα του. Εγώ έπαιζα κόντρα στον Patrick Ewing, είχα τους Rick Smits, Arvydas Sabonis, Alonzo Mourning, Dikembe Mutombo. Είχα τον Vlade Divac, τον Kevin Duckworth. Πρόλαβα τον David Robinson. Τον Greg Ostertag. Παίκτες με όγκο. Τώρα δεν μπορώ να ονομάσω πέντε σέντερ.

Δεν έχουμε ουσιαστική σχέση με τον Dwight. Δε μου αρέσουν άνθρωποι που δεν είναι ο εαυτός τους. Όλη αυτή η ιστορία με τον Superman δε μου αρέσει. Είναι περίεργος ο τρόπος που χειρίζεται την καριέρα του. Θέλει να είναι ο Superman. Λένε ότι θα πάει στους Lakers ενώ ακόμα έχει συμβόλαιο. Λένε για αυτόν τα ίδια που έλεγαν για εμένα. Αυτό όμως είναι λάθος. Είναι ο Dwight Howard δεν είναι ο Shaq. Γίνε άντρας. Δημιούργησε το δικό σου όνομα».
Keywords
Τυχαία Θέματα