VIDEO: Θα πρωταγωνιστήσει σε πορνό ταινία η Miley Cyrus;

15:34 6/11/2012 - Πηγή: 24wro
Η αγαπημένη της αμερικανικής νεολαίας που έγινε γνωστή με συμμετοχές σε παιδικές ταινίες...
τώρα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον παραγωγών ερωτικών ταινιών. Θα ενδώσει τελικά;Με το νέο ροκ στιλάκι της, τα καυτά σορτς, και τα κοντά ξυρισμένα μαλλιά, οι ανήθικες προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. H προσφορά των αφεντικών της εταιρίας παραγωγής ανήλικων ταινιών "Sex.com" προς την 19χρονη τραγουδίστρια
Miley Cyrus είναι δελεαστική στα χρήματα, αλλά προκλητική για το κοινό της .

Ο διευθυντής της εταιρίας, Martin Ellison με επιστολή που έστειλε στην ίδια της προτείνει να γυρίσει την ακατάλληλη για ανηλίκους εκδοχή του video clip, "Decisions".

Η ιδέα δεν του ήρθε ξαφνικά. Στο συγκεκριμένο video clip, η Cyrus κάλεσε να συμπρωταγωνιστήσει μαζί της η διάσημη σταρ της πορνό βιομηχανίας Jessie Andrews. Έτσι, η pop star έβαλε ιδέες στους παραγωγούς.

Στην επιστολή που έγραψε ο Martin ανέφερε: "Μόλις είδα το video clip, "Decisions" κατάλαβα πόσο σέξι είναι η χημεία των δύο γυναικών. Το πόσο μακριά θέλει να μας το δείξει αυτό η Miley εξαρτάται από εκείνη". Πληροφορίες της ιστοσελίδας TMZ.com ισχυρίστηκαν ότι η προσφορά της εταιρίας έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ. Η πορνοστάρ Jessie Andrews έχει ήδη απαντήσει θετικά, αλλά οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας δεν έχουν ακόμα σχολιάσει την πρόταση.

Δείτε το video που έδωσε ιδέες!

fthis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα