Α1: Εύκολα θα συνεχιστεί το «ερυθρόλευκο» σερί

12:21 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός υποδέχεται...
τον Άρη, στο πλαίσιο των ημιτελικών της Α1 Ανδρών.










Δύο ώρες αργότερα (19:00) ο Παναθηναϊκός θα κάνει το δικό του πάρτι –για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα- με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.


















OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (+19,5)


Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την επικράτηση επί του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός καλείται να συγκεντρωθεί ξανά και να επανέλθει στο βασικό του στόχο, που ήταν εξ’ αρχής το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Άρη, κάτι που εύκολα ή δύσκολα θα συμβεί! Λογικά, θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Σπανούλης, που έρχεται από τραυματισμό και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στον τελικό! Ίσως δοθούν ανάσες σε βασικούς! Συνυπολογίστε και την κούραση από τον αγώνα της Κυριακής!






Στον Άρη λένε ότι θα παλέψουν τη σειρά και ότι πιστεύουν σε κάτι θετικό, αλλά πιο πιθανό είναι να εμφανιστεί ο Θεός μπροστά τους αν πιστεύουν σε Αυτόν, παρά στο να περάσουν στον τελικό! Από τώρα η σκέψη ταξιδεύει στους μικρούς τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Στόχος, το να δυσκολέψουν -όσο περισσότερο γίνεται- τους Πειραιώτες!






ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ


Η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας στοίχισε μόνο στο γόητρο, αφού δεν συγκρίνεται ο τίτλος της Ευρωλίγκα με αυτόν του Κυπέλλου, όπως και να το κάνουμε! Στο ΟΑΚΑ θα στηθεί πάρτι και όλοι θα περιμένουν να δουν το λάβαρο με το 6ο αστέρι και το Banner από τη Βαρκελώνη! Ο κόσμος θα συγκεντρωθεί για να χειροκροτήσει την ομάδα του Θεού Ομπράντοβιτς και εκείνοι με τη σειρά τους θα τους το ξεπληρώσουν με όμορφο μπάσκετ και ξέσπασμα στον ΠΑΟΚ, που θα «πληρώσει» και τα «σπασμένα» του Κυπέλλου!






Για το «δικέφαλο του Βορρά» δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Εδώ έχασε με μεγάλες διαφορές στο πρωτάθλημα… Τώρα που δεν θα αγωνιστεί και ο Μάρσαλ λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του…


Στο ψαχνό… Από τις ορέξεις των «αιωνίων» εξαρτάται! Έστω και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, είναι ικανοί να καλύψουν το χάντικαπ. Οι επιλογές μας λοιπόν, είναι δύο στοιχηματικοί άσοι!






*Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ! Άγνωστο το γιατί, αλλά για όσους θα ποντάρουν σε ξένες στοιχηματικές εταιρίες, πιστεύω ότι χάντικαπ ακόμη και 27,5 πόντων, είναι δυνατό να καλυφθεί από τους «πράσινους».
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα