ΑΕΚ: Δεν βιάζεται και δεν εκ-βιάζεται

09:22 18/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ούτε το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού έσπευσε να προαναγγείλει...
ραντεβού το Σάββατο, ούτε φυσικά οι κορώνες του περί υψηλής τιμής πώλησης του Γιώργου Γεωργιάδη έπιασαν…τόπο στην ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι δεδομένα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού. Αλλά ούτε πρόκειται να κάνουν βιαστικά βήματα, ούτε πολύ περισσότερο να μπουν σε διαδικασία τερτιπιών και επικοινωνιακών τρικ.

Η ΑΕΚ έχει έτοιμη την πρόταση της για τον Γεωργιάδη. Μια πρόταση η οποία θα περιλαμβάνει και έμψυχα ανταλλάγματα. Ενδεχομένως να κατατεθεί επισήμως ακόμα και εντός του Σαββάτου, στο περιθώριο τις περιοδείας του Σταύρου Αδαμίδη στην Βόρεια Ελλάδα για να την προώθηση του πλάνου των Supporters. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία… παζαριών.

Πιθανότατα να εξεταστεί το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν περισσότεροι από ένας κιτρινόμαυροι στον Πανσερραϊκό. Αλλά τίποτε περισσότερο. Εξάλλου αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Γεωργιάδη, υπάρχει πάντα και η λύση του Χοσέ Κάρλος από την Σεβίλλη.

Ο Μπέλεκ και οι άλλοι

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις ήδη από χθες το ThePlayer έχει γράψει πως ο δανεισμός του Στιβ Μπέλεκ θα προχωρήσει με τις ευλογίες του Χιμένεθ. Εμπόδια δεν φαίνεται να υπάρχουν στις συζητήσεις με την Ουντινέζε. Και ίσως το μοναδικό διακύβευμα αφορά την διάρκεια του δανεισμού. Με την ΑΕΚ να επιδιώκει δυο χρόνια.

Επίσης οι κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να ψάχνουν για επιθετικό. Ο Αλάρ ούτε και χθες έδωσε απάντηση. Ο Πέροβιτς για τον οποίο γράφουν οι Σέρβοι προτάθηκε αλλά δεν απασχολεί την ΑΕΚ. Επίσης δεν υπάρχει θέμα Κίνι. Επομένως στην ΑΕΚ συνεχίζουν το…σαφάρι για έναν ακόμα σέντερ φορ.
theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα