Σουηδία: Αδιαπέραστη η άμυνα της Γκέφλε!

09:22 18/6/2011 - Πηγή: 24wro
Με σύμμαχο την «άμυνα από γρανίτη» την οποία διαθέτει, η Γκέφλε φιλοξενεί την...
πρωτοπόρο Έλφσμποργκ το απόγευμα του Σαββάτου, σε ένα από τα τέσσερα ματς που ανοίγουν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Σουηδία.


Η γηπεδούχος ομάδα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της για 360 και πλέον αγωνιστικά λεπτά, φεύγοντας με μηδέν παθητικό από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τις οποίε έχει δώσει.

Στον αντίποδα η πρωτοπόρος Έλφσμποργκ, η οποία θέλει να διευρύνει το νικηφόρο της σερί στις τέσσερις αγωνιστικές, με σκοπό να παραμείνει ότι και αν γίνει στην
κορυφή της βαθμολογίας.

Χάλμσταντ – Έρεμπρο, Μιάλμπι – Γκέτεμποργκ και Τρέλεμποργκ – Χάκεν τα άλλα παιχνίδια που συμπληρώνουν την τετράδα της ημέρας.

ΓΚΕΦΛΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Γκέφλε: Στην 6η θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Περ Όλσον, η οποία δεν έχει δεχθεί τέρματα στις τέσσερις τελευταίες της αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, αποσπώντας τρεις ισοπαλίες και παίρνοντας μία νίκη που την έχουν κρατήσει σε απόσταση 5 βαθμών από την προσεχή αντίπαλο και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τελευταίο της αποτέλεσμα το εκτός 0-0 στην έδρα της Κάλμαρ, η οποία και βάσει αποτελεσμάτων διαθέτει στο πιο ισχυρό «φρούριο» της λίγκας. Εκτός μάχης οι μακροχρόνια απόντες επιθετικοί Ενχάνγκεν και Λέινο, αμφίβολοι οι αμυντικοί Ασπ και Φρέμπονγκ.

Έλφσμποργκ: Σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση το γεγονός πως φιγουράρει στην κορυφή της σουηδικής λίγκας, ιδίως μετά το εντυπωσιακό 4-0 της περασμένης Κυριακής κόντρα στη Μιάλμπι, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό Ντάνιελ Νόρντμαρκ που σκόραρε δις. Τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Μάγκνους Χάγκλουντ η οποία δείχνει να πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και είναι ακόμα πολύ πρόωρο για να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Δύσκολο το προσεχές ματς, από το οποίο θα απουσιάσει ο μακροχρόνια τραυματίας αμυντικός Γιόνσον, αμφίβολος ο μέσος Έρικσον, επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Όγκουστσον.


ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Χάλμσταντ: Συνεχίζει να βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας, με μόλις 6 βαθμούς συγκομιδή στις 11 πρώτες «στροφές» της χρονιάς, αξιόμαχη πάντως στον τελευταίο της αγώνα αφού απέσπασε «λευκή» ισοπαλία και βαθμό στην έδρα της Σιριάνσκα. Μόλις μία νίκη στα πέντε συνολικά εντός έδρας ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη χρονιά, πόσο μπορεί να ελπίζει κόντρα στη φορμαρισμένη και με ιδιαίτερη ρέντα στα εκτός έδρας παιχνίδια Έρεμπρο; Παρελθόν από την ομάδα ο γκολκίπερ Πέρεθ και ο αμυντικός Ντίαζ των οποίων λύθηκαν τα συμβόλαια, αμφίβολος ο αμυντικός Λούντμπεργκ και ο μέσος Ζαμόρα.

Έρεμπρο: «Τα χρειάστηκε» στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην Τρέλεμποργκ, την οποία τελικά νίκησε εντός έδρας με 4-2, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Το ξεκίνημα προϊδέαζε για ένα εύκολο «τρίποντο» για την ομάδα του κόουτς Μπούστρεμ, αφού προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους όμως να απαντάνε με ισάριθμα γκολ στα 17
Keywords
Τυχαία Θέματα