ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η S&B, το οικολογικό έγκλημα στη Μήλο και η Τριμερής Επιτροπή

18:56 13/11/2011 - Πηγή: 24wro
Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες...
για την “Τριμερή Επιτροπή” και τον πραγματικό της ρόλο στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Ονόματα – μυστήριο, ονόματα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδί και κυρίως επιχειρηματίες που κανείς θα μπορούσε να πει ότι “εξυφαίνουν” το μέλλον της ανθρωπότητας στις συναντήσεις τους που καλύπτονται από ένα πέπλοι μυστηρίου.


Μία απλή ανάγνωση των ονομάτων στην επίσημη λίστα των μελών της “Τριμερούς Επιτροπής” προκαλεί… ζαλάδα. Επιχειρηματίες, τραπεζίτες, πρώην μεγαλοστελέχη
επενδυτικών εταιριών… Μεταξύ αυτών, βρίσκονται και ονόματα “επιφανών” Ελλήνων.
Αυτό όμως που σίγουρα προκαλεί εντύπωση, είναι η παρουσία στην επίσημη λίστα των μελών (ενημερωμένη έως τον Οκτώβριο του 2011), που μπορεί κανείς να βρει στην επίσημη ιστοσελίδα της “Τριμερούς Επιτροπής”, του ονόματος του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας S&B.
“Ulysses Kyriacopoulos, Chairman, S&B Industrial Minerals; former Chairman, Federation of Greek Industries, Athens”, αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της “Επιτροπής”. Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος της S&B φέρεται να είναι επίσημο μέλος του ευρωπαϊκού σκέλους της “Τριμερούς Επιτροπής”, μαζί με ακόμη τρεις Έλληνες.

Η εταιρία S&B καλείται όμως τις επόμενες ημέρες να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη για το περιβαλλοντικό έγκλημα στη Μήλο, που εκτός από το περιβαλλοντική καταστροφή, έχει θέσει σε κίνδυνο και την υγεία των κατοίκων της περιοχής που δραστηριοποιείται η συγκεκριμένη εταιρία. Ένα “έγκλημα” με θύμα δεκάδες κατοίκους του νησιού και το περιβάλλον. Η ελληνική δικαιοσύνη έχει το λόγο, αν και κάποιοι προσπαθούσαν επί ματαίω να αναβάλλουν ή να ακυρώσουν τη διαδικασία του ακροατηρίου…prionokordela.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα