ΧΟΥΛΚ: Μπορεί να φύγω

12:51 1/1/2012 - Πηγή: 24wro
Θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής... του από την Πόρτο εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Χουλκ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «Δράκων», σε συνέντευξή του στην «Record», υποστήριξε πως αν και έχει ακόμα συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Πορτογαλίας, σε περίπτωση που έρθει μια καλή πρόταση, τότε θα ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα.
«Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αύριο. Έχω ακόμα 4,5 χρόνια συμβόλαιο με την Πόρτο, αλλά όπως λέω πάντα, αν κάποια μέρα εμφανιστεί κάτι καλό και για μένα και για την ομάδα, νομίζω
ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χουλκ.
Και συνέχισε: «Από την στιγμή που είναι για το καλό και των δύο, νομίζω ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ενδοιασμούς. Αλλά αν δεν φύγω, τότε αυτό θα είναι καλό».
Ο δυναμικός επιθετικός, βρίσκεται στο… στόχαστρο πολλών ομάδων της Ευρώπης, αλλά ο ίδιος… δείχνει την επιθυμία του: «Με όλο τον σεβασμό, είναι εμφανές ότι είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στην Ρεάλ Μαδρίτης και άλλο στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά εγώ θέλω να παίζω μόνο ποδόσφαιρο και αυτό μου είναι αρκετό».
Ωστόσο, στο τέλος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν... τρελαίνεται να αποχωρήσει από την Πόρτο: «Είμαι καλά εδώ. Είμαι χαρούμενος και η οικογένειά μου έχει εγκλιματιστεί πολύ. Μου αρέσει η πόλη του Οπόρτο, αλλά και η ομάδα μου».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα