Δ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ: Η πρώην σχέση της και η κρίση στην καριέρα της

15:18 19/10/2012 - Πηγή: 24wro
Για όλους και για όλα μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου...
αποκλειστικά στο star.gr, που «τρύπωσε» -και, μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της, τα οποία γιόρτασε με φίλους της- στην τελευταία πρόβα για τις εμφανίσεις της, οι οποίες ξεκινούν σήμερα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τα επεισόδια με τον Νταλάρα

«Η προσωπική μου ζωή δεν ήταν προϊόν προς εκμετάλλευση ή διαφήμιση, αλλά ούτε και κάτι κρυφό για το οποίο ντρεπόμουνα. Ποτέ μου όμως δε θέλησα
να εκμεταλλευτώ την προηγούμενη μου σχέση, όπως επίσης δε μου άρεσαν οι πλαστές ιστορίες και τα συμπεράσματα από αυτές», μας λέει η Δέσποινα όταν την ρωτάμε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και, για το αν την έβλαψε η προβολή που πήρε η σχέση τους, μας απαντά: «επέτρεψα να σχηματιστεί μια άλλη εικόνα με την αδιαφορία μου προς το τι ακριβώς γραφότανε, χωρίς να διαμαρτυρηθώ όλα αυτά τα χρόνια. Γενικώς προστάτευα τη σχέση και την εικόνα του τότε συντρόφου μου βάζοντας τη δική μου εικόνα συνεπώς και τη δική μου καριέρα σε δεύτερη μοίρα. Εγώ πιστεύω πως άντεξα ό,τι ευτελές με αξιοπρέπεια. Τα συμπεράσματα τα αφήνω στους άλλους, χωρίς καθοδηγήσεις. Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά είμαστε».

Μιλώντας για το παρόν, η κουβέντα ξεκινά από την οικονομική κρίση. «Αυτό που συμβαίνει στον τόπο επηρεάζει όχι μόνο την τσέπη μας, αλλά και την ψυχή μας. Ανασφάλεια για το αύριο βλέπεις στα πρόσωπα όλων. Η κακή μας “κρίση” μας οδήγησε σε αυτή την οικονομική κρίση και εξαθλίωση του κρατικού μας μηχανισμού και όχι μόνο. Όταν καταρρέει ένα κτήριο χαλάει όλο το οικοδόμημα. Ελπίζω στην αναστήλωσή του. Χρέος μου είναι να κάνω τον προσωπικό μου αγώνα, με οικονομικό ρίσκο, με ελπίδα, με πρωτοβουλία. Επηρεάστηκαν όλοι και όλα. Το ένα φέρνει το άλλο και προσπαθούμε να πέσουμε όσο πιο προσεκτικά γίνεται για να καταφέρουμε να σηκωθούμε ξανά», μας αναφέρει.

«Γενικώς είμαι υπέρ της διαμαρτυρίας και της αντίδρασης, υπέρ της αντίστασης και του αγώνα αλλά με διάλογο, με επιχειρήματα, και με πράξεις που είναι συμβολικές και πολιτισμένες, γιατί αν συμπεριφερόμαστε αγροίκα και απολίτιστα χάνουμε το δίκαιο μας», σχολιάζει η ταλαντούχα τραγουδίστρια όταν την ρωτάμε για τις αποδοκιμασίες σε δημόσια πρόσωπα.

Μάλιστα, η ίδια ήταν παρούσα στα επεισόδια που έγιναν στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στη Δάφνη: «όταν τραγουδώ αφιλοκερδώς και με βρίζουν ως δήθεν συμφεροντολόγα ή αδιάφορη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στους συνανθρώπους μου με εξοργίζει. Το βρίσκω άδικο και νιώθω πως πρέπει να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο μας. Μάλιστα, με έχουν κατηγορήσει πως έβρισα κάποια. Αυτό δεν ισχύει. Συγκεκριμένα, είπα “συγχαρητήρια στη μαμά σου”. Έδωσα ειρωνικά τα συγχαρητήρια μου σε μια μάνα που βρισκόταν πλάι στον άντρα και στο 13άχρονο (έτσι φαινόταν να είναι) κοριτσάκι της, οι οποίοι μούντζωναν και έβριζαν και πετούσαν αντικείμενα με πρόσωπα εξαγριωμένα λες και τους έκανα κάτι άσχημο. Το μόνο άσχημο που έκανα ήταν να στέκομαι ανυπεράσπιστη ως στόχος και να ανέχομαι αυτή τη συμπεριφορά. Ήθελα να σταματήσει η μουσική κα
Keywords
Τυχαία Θέματα