4 περίεργα πράγματα που τρελαίνουν τους άντρες

Τελικά οι γυναίκες δεν τα ξέρουν όλα όπως θέλουνε να πιστεύουνε. Ειδικά ότι αφορά την εμφάνισή τους και τους τρόπους με τους οποίους προσεγγίζουν έναν άντρα!

Οι άντρες θέλουν πιο απλά πράγματα για να φαντασιωθούν, τα οποία στα αυτιά των γυναικών ακούγονται τελείως τρελά και άκυρα.

Ένα πράγμα το οποίο αρέσει στους άντρες είναι  το να μην ξεβάφεται η γυναίκα όταν πέφτει να κοιμηθεί. Το μακιγιάζ το οποίο έχει ανακατευτεί και έχει δημιουργήσει ένα σκοτεινό και σέξι μάτι μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ελκυστικό. Δεν λέμε φυσικά να ξυπνήσουν νωρίτερα και αν ξαναβαφτούν γιατί το θέμα δεν

είναι στο τέλειο, είναι στο ατημέλητο.

Κλείστε το στόμα του άντρα την ώρα που βρίσκεστε από πάνω του και ζητήστε του να κάνει αυτό που θέλετε. Μερικοί το προτιμούν ζόρικο και με «γυναίκα από πάνω» γιατί να τους απογοητεύσετε;

Τώρα κάτι το οποίο θα χαροποιήσει ιδιαίτερα όλες τις γυναίκες! Οι άντρες δεν έχουν κόλλημα με το σώμα-φέτες. Αφήστε τους γραμμωμένους κοιλιακούς της Madonna και αποκτήστε μία απλή τόνωση. Οι άντρες δε θέλουν να σας συναγωνίζονται σε κορμοστασιά, αλλά να σας νιώθουν εύθραυστη και να αισθάνονται πως χαϊδεύουν βελούδο και όχι σίδερο. Εκεί που δίνουν πάρα πολύ σημασία είναι στο δέρμα. Θέλουν να είναι μαλακό και λείο.

Τέλος κάτι το οποίο θα σοκάρει τον γυναικείο πληθυσμό αλλά κι όμως υπάρχουν άντρες οι οποίοι τρελαίνονται με το να βλέπουν τη γυναίκα ιδρωμένη και με τα μαλλιά ανακατεμένα. Μη βιαστείτε δηλαδή να αλλάξετε με το που γυρίζετε από το γυμναστήριο. Εσείς μπορεί να νιώθετε πιο βρώμικη κι από τη χωματερή, αλλά η ιδρωμένη σας εικόνα με τα ανακατεμένα μαλλιά ίσως τελικά τον ανάβει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Keywords
Αναζητήσεις
τι τρελαίνει εναν αντρα, πως να ερεθισω εναν αγνωστο;
Τυχαία Θέματα