Έκανε διαρρήξεις για να… πίνει!

14:58 17/1/2013 - Πηγή: 24wro
Μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κατανάλωνε καθημερινά ένας 32χρονος Έλληνας, αλλά δεν μπορούσε να τις πληρώνει...
και βρήκε τη λύση κάνοντας διαρρήξεις στα καταστήματα της Λάρισας! Μαζί με τα οινοπνευματώδη ποτά, πάντως, έκλεβε και… μεζεδάκια!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο τον 32χρονο, όταν τον είδαν μέσα στα ξημερώματα να μεταφέρει… 14 φιάλες ουίσκι και διάφορα τρόφιμα! Όπως αποκαλύφθηκε γρήγορα, τα είχε «σηκώσει» από το μίνι μάρκετ μιας 63χρονης το οποίο είχε διαρρήξει με δύο κατσαβίδια που βρέθηκαν πάνω του.
Μαζί είχε κλέψει και 102,60 ευρώ που επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος μαζί με τα κλεμμένα προϊόντα.

Η προανάκριση εξιχνίασε άλλη μια κλοπή από το κατάστημα εμπορίας τροφίμων μιας 52χρονης, που είχε κάνει ο δράστης την περασμένη Κυριακή όταν είχε αρπάξει μπουκάλια ουίσκι αξίας 450 ευρώ και 470 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται αν έχει διαρρήξει και άλλα μαγαζιά.

Δυο καταστήματα προσπάθησαν να διαρρήξουν το ένα μετά το άλλο στα Φηρά της Σαντορίνης δυο ηλικίας 23 και 27 χρόνων, αλλά συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας παρ’ ότι προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι δράστες, που είχαν πάνω τους ένα λοστό μήκους 82 εκατοστών και μια πένσα, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου. Για τον 23χρονο που βρισκόταν παράνομα στη χώρα κινήθηκε η διαδικασία απέλασης.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα