Έτοιμος να επιστρέψει στο γαλαξία ο Χάρισον Φορντ;

20:34 6/11/2012 - Πηγή: 24wro
Μετά την ανακοίνωση του χρυσού deal άγοραπωλησίας της Lucasfilm και τη Disney πλέον στο τιμόνι του «Πολέμου των Άστρων»...
δε μας κάνει εντύπωση που οι φήμες και οι προβλέψεις για τους συντελεστές του νέου «Επεισοδίου» αναζωπυρώνονται. Ο Χάρισον Φορντ ήταν από τους πρώτους που σύμφωνα με το Entertainment Weekly δήλωσαν τη διαθεσιμότητά τους για επιστροφή στο γαλαξία, ως Χαν Σόλο.

Η είδηση θα ξαφνιάσει αρκετούς φαν του φραντσάιζ, καθώς ο διάσημος πρωταγωνιστής
είχε εκφραστεί αρνητικά για τα σενάρια του «Πολέμου», επιμένοντας μάλιστα ότι ο χαρακτήρας του έπρεπε να πεθάνει (ηρωικά) στο «The Return of the Jedi». Φυσικά η παραγωγή είχε στο μυαλό της απλώς τις πωλήσεις (και όχι μόνο της ταινίας, αλλά και όλων των extras) οπότε η μινιατούρα ενός πεθαμένου ήρωα, μάλλον δε θα ήταν πρώτη επιλογή στα ράφια των πολυκαταστημάτων. Επιπλέον ο Χάρισον Φορντ είναι γνωστός για τον αρνητισμό του απέναντι στις παλιές του επιτυχίες - θυμηθείτε και τα σχόλιά του για την προοπτική να επιστρέψει στο «Blade Runner».

Η πιθανή επιστροφή του ηθοποιού είναι λοιπόν άξια αναφοράς, καθώς μάλιστα ο Λιουκ- Μαρκ Χάμιλ και η Λέια- Κάρι Φίσερ φέρονται επίσης να είναι θετικοί στο reunion, έστω και για μια μόνο ακόμα ταινία, που θα λειτουργήσει ως μετάβαση από τους παλιούς σε νεότερους χαρακτήρες, στην προοπτική μιας καινούργιας τριλογίας.

Όσο για το σκηνοθέτη που θα αναλάβει τη νέα εποχή της σειράς, ο Μάθιου Βον, πρόσφατα απελθών από τους «X-Men», είναι το όνομα που προς το παρόν ακούγεται ως υποψήφιος να καθίσει στην καρέκλα, αλλά μάλλον το στούντιο δεν πρόκειται να αποφασίσει τόσο σύντομα για μια ταινία που δε θα κυκλοφορήσει πριν πό το 2015.

e-go.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα