Η Ελένη επαναστάτησε!

16:22 14/3/2012 - Πηγή: 24wro
Η Ελένη Μενεγάκη μετά από πολλά χρόνια... καριέρας στην τηλεόραση αποφάσισε σήμερα να κάνει την επανάστασή της και αναφώνησε: «Απεταξάμην τα νούμερα τηλεθέασης».

Η πάλαι ποτέ βασίλισσα των πρωινάδικων, που έκανε τα μηχανάκια τηλεθέασης να βαράνε «κόκκινο» από σήμερα δεν τους δίνει καμία αξία.

«Ρε παιδιά, γιατί μένουμε πάντα στα νούμερα; πόσες εκπομπές φέτος είχαν πρόβλημα με τους αριθμούς; Γιατί λοιπόν κάθε φορά μένουμε στο τι έκανε το πρωινό; δηλαδή έλεος πια! Δεν
είναι αυτό όλη η τηλεόραση. Ο κόσμος φέτος περνά ήδη τόσα πολλά, που αυτό που πιο πολύ τον τραβάει περισσότερο, είναι να ενημερωθεί για το τι θα γίνει με τι σύνταξη και το εφάπαξ».

Και συνέχισε να αναλύει στους πανελίστες της:

«Ποιος έχει κέφι δηλαδή να κάτσει ν΄ασχοληθεί με όλα τα υπόλοιπα; Είναι μια χρονιά περίεργη! Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση αλλά με αυτά που ζούμε. Κάθε φορά έχω βαρεθεί να μένουμε στα ίδια! Πώς πήγε ο ένας, πώς πήγε ο άλλος, γιατί αυτός ανέβηκε, αυτός κατέβηκε; ωχου! Είτε πας καλά, είτε πας κακά, αν είναι να κόψουνε ζώνες πολύς κόσμος θα βρεθεί στο δρόμο! Άρα λοιπόν τι να τα κάνω εγώ τα νούμερα άμα δεν έχω δουλειά;!»

Κάλλιο αργά παρά ποτέ;
Keywords
Τυχαία Θέματα