ΕΚΤΑΚΤΟ: Ιδρυτικό Συνέδριο προαναγγέλει για το ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης

15:31 14/3/2012 - Πηγή: 24wro
Tα πάνω -κάτω φαίνεται ότι θα επιδιώξει να φέρει στο ΠΑΣΟΚ η νέα ηγεσία Βενιζέλου μετά τις εκλογές καθώς θα κάνει ιδρυτικό Συνέδριο...
Αυτό προκύπτει από την είδηση πού έδωσε ο κ. Kώστας Σκανδαλίδης, Υπουργός Ανάπτυξης, στο Βήμα FM, πριν από λίγο: «
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην πιο δύσκολη στιγμή από τη γέννησή του. Μετά τις εκλογές θα γίνει ιδρυτικό Συνέδριο του κόμματος».
Είπε συγκεκριμένα :
«Ο Βενιζέλος έχει κάνει ένα προσκλητήριο κι αυτό είναι πολύ φυσιολογικό γιατί το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή κλείνει έναν ιστορικό κύκλο. Και πρόκειται μετά τις εκλογές να ανοίξει ένα τελείως νέο ιστορικό κύκλο. Ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών και με την πορεία του θα προχωρήσει ουσιαστικά σε ένα Ιδρυτικό Συνέδριο. Αυτό σημαίνει ότι όλα θα γίνουν από μηδενική βάση. Σ’ αυτή την περίπτωση και για την εκλογική μάχη και μετά την εκλογική μάχη, ότι δύναμη υπάρχει που έχει προσφέρει στον τόπο, που έχει δώσει τις μάχες της και ότι καινούργιο γεννηθεί μέσα από αυτή την εκλογική μάχη και με τους νέους ανθρώπους, γιατί θα υπάρξει ευρεία ανανέωση των ψηφοδελτίων και παντού πρέπει να συσπειρωθούν. Να γίνει ένα προσκλητήριο συστράτευσης και συσπείρωσης για να δούμε και τι θα γίνει μετά».

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα