Η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα χωρίς τις Γερμανικές εξευτελιστικές εξαγορές

14:10 23/6/2011 - Πηγή: 24wro


Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσετε κύριε Σαμαρά στο στέλεχος του συντηριτικού κόμματος του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού που δήλωσε πως...



 η Ευρωζώνη θα ήταν καλύτερη χωρίς την Ελλάδα και απηύθυνε έκκληση στην Γερμανική Κυβέρνηση να πιέσει για μια ελεγχόμενη διαδικασία χρεωκοπίας.

Η Ελλάδα θα
ήταν καλύτερα χωρίς το σκάνδαλο της Siemens, χωρίς τις δωρεάν εξαγορές του ΟΤΕ, της COSMOTE, της ALPHA τηλεόρασης, του κόλπου των τρένων, του Σταμάτη και του Γρηγόρη στα φανάρια στην Αθήνα, των τραπεζικών συστημάτων πληροφορικής, των υποβρυχίων, των radar και πολλών άλλων... και κυρίως χωρίς τη Γερμανική Κατοχή και χωρίς τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτά πρέπει κύριε Σαμαρά να πείτε στον κ. Georg Nuesslein και να του θυμίσετε αυτά που χρωστάνε στο Ελληνικό Κράτος και να του επισημάνετε πως έτσι όπως συνεχίζει το συντηρητικό κόμμα θα μας αναγκάσει να μην ξαναγοράσουμε Mercedes, Volkswagen, Skoda, BMW, AEG, Siemens, Bosch, να μην ξαναψωνίσουμε από τη Media Mrkt και τα Lidl κ.α.

Γιατί έτσι κι αλλιώς, δεν θα μας λείψουν, μια που όταν θα γίνετε κυβέρνηση θα διαπιστώσετε, αν ήδη δεν το ξέρετε, πόσα "γερμανικά" προϊόντα περιμένουν στη σειρά.  Οι άνθρωποι υπάρχουν και δεν έχουν εξαφανιστεί σαν είδος επειδή υπάρχει αλληλεγγύη και όχι επειδή οι αρχηγοί κομμάτων τους κυκλοφορούν με Mercedes.

Είμαι κι εγώ Ελληνας
Keywords
Τυχαία Θέματα