Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

22:06 4/11/2011 - Πηγή: 24wro
Γενικά αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός με τοπικά...
περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί και τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στην Ήπειρο τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί είναι πιθανό να σημειωθεί παγετός κατά τόπους.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αίθριος σε γενικές γραμμές ο καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη ενώ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ηλιοφάνεια και στο Αιγαίο με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και την θερμοκρασία να φτάνει από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καλό καιρό με ηλιοφάνεια θα έχουμε στην πρωτεύουσα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην συμπρωτεύουσα με τους ανέμους να είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και την θερμοκρασία να φτάνει από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Keywords
Τυχαία Θέματα