Η Βίσση αγωνιά για τον πατέρα της

19:21 15/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ήταν Δευτέρα βράδυ, όταν η Άννα Βίσση δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της, την ...κυρία Σοφούλα, που της έλεγε ότι ο πατέρας της εισήχθη στο νοσοκομείο.

Η απόλυτη Ελληνίδα star ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς δεν υπήρχε πτήση για να ταξιδέψει εκείνη την ώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα της και να βρεθεί αμέσως κοντά στην οικογένειά της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το βράδυ, περιμένοντας να ξημερώσει και να ταξιδέψει στην Κύπρο,
η Άννα έγραψε στο Twitter: «Ξημερώνει κι εγώ στο σπίτι τριγυρνώ… σαν το τραγούδι της Χαρούλας… όχι στους δρόμους… Πάω Κύπρο σήμερα, εύχομαι ο μπαμπάς μου να ’ναι καλύτερα».

Αμέσως η Άννα δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που της έδωσαν δύναμη. Οι χιλιάδες θαυμαστές της προσπάθησαν να την τονώσουν και να τη βοηθήσουν να δει τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

Η θετική τους δύναμη ήταν μεγάλη και, την επόμενη μέρα το πρωί, η Άννα, πιο ψύχραιμη και αισιόδοξη, βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να ταξιδέψει και να βρεθεί κοντά στον πατέρα της.

Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα showtime-cy, την περίμενε η αδελφή της, Λία, η οποία την πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας τους.

Εκεί ήταν και η μητέρα τους και άλλοι στενοί συγγενείς, αλλά, όπως ήταν λογικό, ο κύριος Νέστορας χάρηκε ιδιαίτερα με το που είδε την Άννα. Γιατί μπορεί για Ελλάδα και Κύπρο να είναι η απόλυτη star, αλλά γι’ αυτόν είναι η «Άννα του».

Να ευχηθούμε να είναι όλα περαστικά με την υγεία του κυρίου Νέστορα και σύντομα να βρεθεί στο σπίτι του.
Keywords
Τυχαία Θέματα