Ο γαμπρός… το’ σκασε!

13:51 13/6/2013 - Πηγή: 24wro
Οι προετοιμασίες για έναν τέλειο καλοκαιρινό γάμο ήταν εντατικές....
Το νυφικό αέρινο, ο χώρος της δεξίωσης ατμοσφαιρικός, τα προσκλητήρια είχαν αποσταλεί σε 90 καλεσμένους. Όλα φαίνονταν έτοιμα για τον γάμο της Susan Sangster, μοντέλου, με τον ηθοποιό Frank Mughan, δίπλα στον Τάμεση, στην περιοχή Φούλαμ.

Καθώς η μεγάλη ημέρα του Αυγούστου του 2008 πλησίαζε, η Susan ανυπομονούσε όλο και περισσότερο. Περίμενε μέχρι τα 37 της γι’ αυτήν την υπέροχη στιγμή και ήταν σίγουρη πως ο κατά 24 χρόνια μεγαλύτερος της ήταν ο άνδρας της ζωής της, ο ιδανικός πατέρας για τον γιό της Luke και ο τέλειος
γαμπρός.

Αλλά θα έμενε με την απορία καθώς την τελευταία στιγμή ο Frank αποφάσισε πως δεν ήθελε να νυμφευτεί, τουλάχιστον όχι ακόμα!

Της πρότεινε να μην κάνουν γάμο αλλά ένα μεγάλο πάρτι αρραβώνα, να μην πάνε χαμένα και τα τόσα λεφτά που είχαν δώσει στη διοργάνωσή του.

Η Susan αναγκάστηκε να το δεχθεί και βρέθηκε στη δύσκολη θέση να εξηγεί κλαίγοντας στους γονείς της πως ο γάμος αναβάλλεται.

«Ο αρραβώνας είναι ένα βήμα, μου έλεγε η μαμά μου», αφηγείται, «και ο Frank μου ζήτησε συγγνώμη και με διαβεβαίωνε πως με αγαπούσε. Δέχθηκα πως ήταν ήδη ένα τεράστιο βήμα από μέρους του, ήταν 61, εργένης και μέχρι τότε ζούσε με τη μητέρα του. Αυτός θα ήταν ο πρώτος του γάμος».

Η Susan αποφάσισε πως ο Frank άξιζε να τον περιμένει. Και τον περίμενε τα επόμενα 4,5 χρόνια διοργανώνοντας και ακυρώνοντας το γάμο τους ακόμα τρεις φορές!

Κάθε φορά τη στιγμή που θα έκλειναν το χώρο της δεξίωσης ή ημερομηνία στην εκκλησία ή θα πλήρωναν το catering, ο γαμπρός έκανε πίσω.

«Μου έλεγε όλων των ειδών τις δικαιολογίες, πως η μητέρα του ήταν άρρωστη, πως το κόστος ήταν μεγάλο. Μου πρότεινε να περιμένουμε μέχρι τα γενέθλιά μου ή τα γενέθλιά του, ακόμα και τα γενέθλια της μητέρας του», περιγράφει η Susan. «Μια φορά μου είπε να περιμένουμε να πάρει πρώτα το δίπλωμα οδήγησης! Κάθε φορά έλεγα πως είναι πολύ πειστικός ηθοποιός αλλά κάθε φορά δεχόμουν τις δικαιολογίες του».

Τελικά ο γάμος προγραμματίστηκε ξανά για το καλοκαίρι του 2009, αλλά η φύση είχε άλλα σχέδια και η γυναίκα έμεινε έγκυος. Ο ερχομός του παιδιού ήταν για τον Frank λόγος να αναβάλλουν το γάμο.

Αφού ο μικρός μεγάλωσε λίγο, τα σχέδια γάμου ήρθαν ξανά στο προσκήνιο για τον Ιούνιο του 2010. Αλλά εν τω μεταξύ τα οικονομικά του ζευγαριού δεν ήταν και τόσο καλά, η Susan πούλησε το ακριβό νυφικό που σκονιζόταν στη ντουλάπα της και αγόρασε ένα καινούριο φτηνό. Αυτή τη φορά τα σχέδια δεν περιλάμβαναν λαμπερές δεξιώσεις και πολυτέλειες αλλά μια μικρή τελετή με φίλους.

Αλλά και πάλι ο Frank έκανε πίσω, στην τελευταία τους συνάντηση με τον ιερέα που θα τελούσε το γάμο τους. Ήταν άρρωστη, είπε, η 90χρονη μητέρα του.

Αυτή τη φορά η ιώβεια υπομονή της Susan δοκιμάστηκε. Μετακόμισε κοντά στη μαμά της και δεν δεχόταν να κοιμηθεί με τον Frank μέχρι εκείνος να δεχθεί να δεσμευτεί.

Η «σκληρή» της στάση όμως κράτησε λίγο. Τον Απρίλιο του έδωσε άλλη μία ευκαιρία. Απευθύνθηκε σε τηλεοπτικό σόου διοργάνωσης γάμου και όλα κανονίστηκαν μέχρι την προ-τελευταία λεπτομέρεια. Έμενε να γυριστεί ένα τελευταίο βίντεο όπου οι μελλόνυμφοι θα μιλούσαν για το πώς ονειρεύονταν την ημέρα του γάμου. Αλλά ο Frank δεν εμφανίστηκε ποτέ στα γυρίσματα.

Είναι ένα ερώτημα αν ήταν χειρότερη η πράξη του ή το πώς τη δικαιολόγησε, αφού είπε πως το ξέχασε επειδή έβλεπε ποδόσφαιρο με τη μαμά του!

Κι άλλα δάκρυα για τη Susan που όμως δεν το βάζει κάτω και φαίνεται πως του δίνει μία… πέμπτη ευκαιρία.

«Το ξέρω πως είμαι αφελής αλλά πιστεύω πως θα καταφέρω να τον φέρω στην εκκλησία κάποια στιγμή», δηλώνει.
Για να δούμε…
Keywords
Τυχαία Θέματα