Ο Ηλίας Πανταζόπουλος με την ελληνίδα «Μόνικα Μπελούτσι»

21:00 11/5/2011 - Πηγή: 24wro

Νέος έρωτας στη showbiz, ξεφύτρωσε και μάλιστα πολύ δυνατός! Αν και πολύ ...θέλουν τον Ηλία Πανταζόπουλο, να διατηρεί σχέσεις με τη Ρία Αντωνίου, η αλήθεια απέχει πολλά χιλιόμετρα μακριά.
Ο γνωστός μάνατζερ, εδώ και περίπου 4 μήνες, διατηρεί δεσμό με το γνωστό μοντέλο, Αντζελίνα Ματαλλιωτάκη. Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Ηλίας Πανταζόπουλος, στο ωραίο φύλλο καθώς και στις σέξι και θελκτικές παρουσίες.
Την καρδιά του, λοιπόν, κατάφερε να κλέψει η Αντζελίνα ή όπως την χαρακτηρίζουν η Ελληνίδα, Μόνικα Μπελούτσι. Την Αντζελίνα, την γνωρίσαμε καλύτερα τη φετινή χρονιά αφού αποτελεί ένα από τα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη, στην εκπομπή «Όλα 11».
Μέχρι τώρα, οι δυο τους δεν ήθελαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, αφού βρισκόταν στα σπάργανα και δεν ήξεραν πως θα εξελιχθεί. Πλέον, όμως, οι βάσεις έχουν μπει και η πρώτη δημόσια εμφάνιση, πραγματοποιήθηκε ήδη! Αντζελίνα και Ηλιάς, εθεάθησαν το Σάββατο, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και η Τάμτα, με παρέα ενώ πρώτα είχα πάει για φαγητό.
Μάλιστα, ο τραγουδιστής, έκανε πλάκα με τον φίλο του, Ηλία και τον πείραζε όσον αφορά στο πάντα «εκρηκτικό» γούστο του! Και τόσο ο Ηλίας όσο και η μελαχρινή καλλονή ανταποκρίθηκαν με ένα χαμόγελο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, εκείνο το βράδυ οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί και δεν φοβόντουσαν να κρύψουν τον έρωτα και το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους. Ελπίζουμε, τώρα που σας αποκαλύψαμε το νέο ειδύλλιο με ονόματα και οσονούπω και με αποδείξεις, να σταματήσει η παραφιλολογία και οι φήμες όσον αφορά στην προσωπική ζωή του μάνατζερ. Να σημειώσουμε, επίσης, πως ο Ηλίας Πανταζόπουλος και η Ρία Αντωνίου έχουν άψογες σχέσεις, φιλικές!
gossip-tv
Keywords
Τυχαία Θέματα