Ο Λάμπης χώρισε, η Εύη πάλι όχι!

10:46 16/9/2011 - Πηγή: 24wro
Τρελούς θα μας βγάλουν οι Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ. Από τη μία... το πρώην μοντέλο δηλώνει πως όλα πάνε καλά και το ζευγάρι συνεχίζει μαζί, από την άλλη ο Λάμπης είναι ξεκάθαρος:

«Τα 12 χρόνια του γάμου μου ήταν απ’ τα πιο ενδιαφέροντα χρόνια της ζωής μου. Τώρα γυρίζω σελίδα. Όλοι μας γυρίζουμε σελίδα σε κάποια στιγμή της ζωής μας. Δεν σημαίνει ότι γυρίζεις σελίδα σκίζοντας τις προηγούμενες, ούτε ξεχνώντας τα προηγούμενα ούτε αλλάζοντας τα πλάνα σου.
Αυτά όλα δεν σημαίνουν απόλυτα την καταστροφή» δήλωσε στο «Πολύ Μπλα Μπλα».

Όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της συζύγου του, έδωσε την εξής απάντηση: «Είπε η… κοπέλα κάτι… οκ… εγώ τι να απαντήσω σε αυτό; Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι προσπαθώ να πατήσω στα πόδια μου, ξανά, αυτό ξέρω…».

Και συνέχισε μιλώντας για τον χαρακτήρα του: «Είναι σημαντικό πάντως ένας άνθρωπος να μπορεί να παραδεχθεί την ήττα του. Δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί ούτε με τον εαυτό μας ούτε με τους άλλους αλλά πρέπει να είμαστε επιεικείς. Είναι σημαντικό να μπορείς να παραδεχθείς τα λάθη σου».

«Έχω νιώσει βυθισμένος. Ότι δεν έχω το σθένος να πατήσω στα πόδια μου και να ξανασηκωθώ. Είμαι ρομαντικός και ευαίσθητος. Θα πέσω, αλλά το ίδιο εύκολα θα ξανασηκωθώ. Φοβάμαι την κακή πλευρά του εαυτού μου. θυμός, νεύρα ή μπορεί να πώ κάτι που να πληγώσω τον άλλο. Αλλά αυτός είμαι».

Περιμένουμε λοιπόν αυριανή συνέντευξη της Εύης Αδάμ που θα λέει πόσο καλά περνάνε μαζί και πως ό,τι γράφεται είναι φήμες.
Keywords
Τυχαία Θέματα