Ο θάνατος του Osama Bin Laden μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Twitter

10:05 3/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι celebrities σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το θάνατο του ηγέτη της...
ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα.


Ο περιβόητος Osama Bin Laden αποτέλεσε την τελευταία δεκαετία τον υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενο από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) ανά τον κόσμο.

Ο φερόμενος ως ηγέτης της ισλαμιστικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, κατηγορούνταν για τις βομβιστικές επιθέσεις
του 1998 στις αμερικανικές πρεσβείες στην Τανζανία και στην Κένυα και εκκρεμούσε εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Επίσης, θεωρείτο ο χρηματοδότης των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στο κέντρο της Νέας Υόρκης που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 2.988 ανθρώπων. Χθες, 1η Μαίου, ανακοινώθηκε ο θάνατός του κατόπιν επέμβασης Αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στην πόλη Αμποταμπάτ (Abbottabad), βόρεια του Ισλαμαμπάντ (Islamabad), ο οποίος προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στις καρδιές του κόσμου, παράλληλα με μία αίσθηση ανακούφισης και θείας δίκης.

Μέσα στα πλαίσια της ταχύτητας με την οποία διαδίδονται οι ειδήσεις από το διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα από το Twitter, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις καθώς όλοι οι διάσημοι έσπευσαν να γράψουν τη γνώμη τους σχετικά με το θέμα. Διαβάστε παρακάτω:

Arnold Schwarzenegger (@Schwarzenegger): «Είμαι περήφανος για τους ένστολους της χώρας μου. Όπου και να είστε, ευχαριστήστε για ένα λεπτό τους θαρραλέους αυτούς ανθρώπους που υπηρετούν την πατρίδα»

Katy Perry (@katyperry): «Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την αμερική και είμαι υπερήφανη που είμαι αμερικανίδα»

Jimmy Kimmel (@jimmykimmel): «Χαίρομαι για την έκβαση των γεγονότων. Θα ήθελα να δω την έκφραση στο πρόσωπο του Bin Laden όταν θα ρωτά στη μεταθανάτιο ζωή, «ωραία.. πού είναι οι είκοσι παρθένες που μου είχατε τάξει;»»

Tyra Banks (@tyrabanks): «Ο αδελφός μου είναι αμερικανός στρατιώτης εδώ και είκοσι χρόνια. Σήμερα, τιμώ αυτόν και όλους τους γενναίους ένστολους που υπηρετούν»

Bill Maher (@billmaher): «Σομαλοί πειρατές, ο γιος του Gaddafi και τώρα ο Bin Laden – μην τα βάζετε με τον Obama, είναι gangsta»

Snoop Dogg (@snoopdogg): «Φέρτε τους στρατιώτες πίσω στα σπίτια τους. Μας λείπουν. Τόσο καιρό μάχονται για εμάς, ας πολεμήσουμε τώρα και εμείς για αυτούς»

Jim Carrey (@jimcarrey): «Wow! Κάτι αισθάνθηκα απόψε πως θα συμβεί. Η εποχή του Bin Laden τελείωσε. Ποιος είναι ο επόμενος;»

Michelle Branch (@michellebranch): «Περίεργο που και η αναγγελία του θανάτου του Χίτλερ ανακοινώθηκε 1η Μαΐου»

Rihanna (@rihanna): «Rumpupupum Rumpupupum Rumpupupuuum #Ένας λιγότερος»
Φαίνεται πως ο Osama μονοπωλεί το ενδιαφέρον ακόμα και με το θάνατό του. Ας ελπίσουμε να σταματήσει σύντομα η παραφιλολογία σχετικά με το πρόσωπό του.


www.queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα