Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ... ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

17:42 29/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μάλλον, στο ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να βρίσκουν...
καλούς υποψηφίους!
Το πρόβλημα πάντως εντοπίζεται και στο Επικρατείας, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να επιλέξει στελέχη, καθώς υπάρχει... φραγμός λόγω της δημοσκοπικής καθίζησης του ΠΑΣΟΚ.
Θυμίζουμε τι είπε σήμερα και ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του: "Έχει πολύ μεγάλη σημασία με πίστη στις αρχές
που έχουμε εξαγγείλει: ενότητα, ανανέωση, αξιοκρατία, συμμετοχή και πίστη σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που είναι εφικτό, να ξεκινήσουμε από όσα σας είπα για τα ψηφοδέλτια. Ανανέωση που θα ξεπερνά το 60% με νέους, με γυναίκες, με δυναμικούς και αυθεντικούς εκπρόσωπους των τοπικών κοινωνιών, με υποψήφιους που δεν φοβούνται να δηλώσουν την πολιτική και κομματική τους ταυτότητα και μπορούν να αρθρώσουν ένα ουσιαστικό πολιτικό λόγο, ειλικρινή πολιτικό λόγο.
Με τα κριτήρια αυτά δεν θα συγκροτήσουμε μόνο τα ψηφοδέλτια των εκλογικών περιφερειών, αλλά και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο δεν μπορεί να είναι μια προσωπική προνομία του Προέδρου του Κόμματος, ούτε μια έκπληξη για τα στελέχη του Κόμματος αλλά αποτέλεσμα μιας ουσιαστικής διαδικασίας διαλόγου, που επιβεβαιώνει τα αξιοκρατικά και αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου".

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα