Οι Ελληνίδες που κάποτε -και μόνο τότε- ήταν πολύ hot

00:40 13/8/2011 - Πηγή: 24wro
Κάποιες νοικοκυρεύτηκαν. Κάποιες άλλες απλά αφράτεψαν, άρχισαν να δείχνουν τα χρόνια τους… ή εμπιστεύτηκαν το λάθος νυστέρι πλαστικού χειρούργου. Δεν έχει σημασία το γιατί. Η ουσία είναι πως πλέον δεν τις σκεφτόμαστε όπως παλιά. Δηλαδή πρόστυχα.

Μαρία Κορινθίου



Οι εποχές που η 25χρονη Μαρία κυκλοφορούσε στους δρόμους του L.A. και της έκαναν άσεμνες προσφορές για να πρωταγωνιστήσει
σε πορνό, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όπως επίσης μας έχει περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός που νοιώσαμε για εκείνη όταν την πρωτοείδαμε γυμνή στο Maxim και στο Nitro, σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες (αλησμόνητα τα λεσβιακά της με την Ναταλία Λιονάκη στο Deep End). Τότε κάναμε στα στραβά μάτια στην εντελώς μεσογειακή φιγούρα της (βλέπε σχήμα αχλάδι, στα λαικά, πισώβαρη). Πλέον εκείνη είναι ευτυχισμένη με τον άντρα και το παιδί της. Και εμείς με τις αναμνήσεις μας από εκείνη. Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψουμε στα παλιά. ΚΑΝΕΙΣ από τους δυο δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό.

Ρέα Τουτουντζή



Το αγορίσιο κούρεμα. Αυτό έχω καταλήξει ότι είναι το πρόβλημα, στην περιπτωσή της. Συγκεκριμένα ότι υπάρχει μέχρι μια ηλικία που μπορείς να το κρατήσεις και να θεωρείται χαριτωμένο, πρέπον, ταιριαστό για την ηλικία σου και την φρεσκάδα του προσώπου σου. Και ότι η Ρέα ξεπέρασε αυτό το στάδιο. Πήρε και έχασε κιλά. Εξαφανίστηκε και επανεμφανίστηκε στην δημοσιότητα. Και γενικά μας έκανε τόσα ζιγκ ζαγκ που χάσαμε το μέτρημα.

Μυρτώ Αλικάκη



Κάποτε ήταν η Αναστασία. Και όλοι θέλαμε να είμαστε στην θέση του Μηνά Χατζησάββα, όταν την είχε κολημμένη με την πλάτη στα καλντερίμια της Μονεμβασιάς. Αλλά μετά η Αναστασία τελείωσε, η Μυρτώ επέλεξε συνειδητά τον έντεχνο δρόμο της αρετής και οι δρόμοι μας έκτοτε δεν συναντήθηκαν ποτέ. Δεν πειράζει, ήταν καλό όσο κράτησε.
Δήμητρα Αιγινίτη



Μπορεί να μην σου έρχεται στο μυαλό τώρα το πότε ακριβώς, αλλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα (μετά τα καλλιστεία και πριν γυρίσει στην δημοσιογραφία) η Δήμητρα ήταν χοτ. Και μάλιστα πολύ, όπως είναι εμφανές από ένα δυο φωτογραφήσεις της στο Nitro, που γλαφυρά θυμάμαι. Ναι, στην περιπτωσή της, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά.

Ίνα Λαζοπούλου



Το φρέσκο κοριτσάκι που προσγειώθηκε από το πουθενά στην δεκαετία των 90s και τίμησε ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσες φορέ
Keywords
Τυχαία Θέματα