ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τρέχει να προλάβει την UEFA

09:59 14/3/2012 - Πηγή: 24wro
Με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη να έχουν βάλει τα χρήματα που...
είχαν υποσχεθεί στον Παναθηναϊκό τρέχουν προλάβουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους μέχρι τις 31 Μαρτίου όπου λήγει η προθεσμία της UEFA.

Συγκεκριμένα ο «Mr Mig» τοποθέτησε για λογαριασμό του «τριφυλλιού» το ποσό των 1.678.969 ευρώ, που αναλογεί στο ποσοστό του ενώ άλλες 260.000 ευρώ έχει βάλει οΑδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες θα
δώσει άλλες 740.000 ευρώ παρότι δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό του. Μάλιστα αναμένεται να τα βάλει ως χορηγία στην ΠΑΕ για να μην αυξηθεί το ποσοστό του στο πολυμετοχικό σχήμα του συλλόγου.

Από κει και πέρα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, τρέχει για να προλάβει ώστε να αποπληρωθούν τα χρέη απέναντι σε πρώην ποδοσφαιριστές, μάνατζερ αλλά και άλλους πιστωτές ώστε να αποφύγει την ποινή από την UEFA και να αγωνιστεί κανονικά ο Παναθηναϊκός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο «τριφύλλι» πιστεύουν πως με τα 2,5 εκατ. ευρώ θα γλιτώσουν την τιμωρία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενώ μέχρι το τέλος του 2012 χρειάζονται άλλα 7.000.000 ευρώ. Η διοίκηση από την πλυερά της προσπαθεί να βάλει ένα χρονοδιάγραμμα στην αποπληρωμή των χρεών και εφόσον οιποδοσφαιριστές δεχτούν να υπογράψουν σχετικά έγγραφα που θα τους εγγυείται τα χρήματα τους τότε θα γλιτώσει ο σύλλογος από τη τιμωρία.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα