Ρ. ΤΖEΜΠΟΥΡ: Απολαμβάνω να είμαι στον Ολυμπιακό

10:06 14/11/2011 - Πηγή: 24wro
Αισιόδοξος ότι θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος τόνισε ότι ...
ο Ολυμπιακός θα κάνει ότι καλύτερο, προκειμένου να πάρει τη νίκη. Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα «Πρωταθλητής», τονίζοντας ότι ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ είπε μεταξύ άλλων:
-Πως είναι το γόνατό σου; Νιώθεις καλά; Θα παίξεις στο ντέρμπι;
«Είμαι καλά. Κάνω θεραπεία και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω ότι θα παίξω με τον Παναθηναϊκό, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».
-Ποιες είναι οι προσδοκίες του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;
«Να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε στο ματς».
-Πιστεύεις ότι είστε φαβορί βάσει της εικόνας των δύο ομάδων φέτος και της έδρας;
«Πάντα όταν παίζεις στο σπίτι σου έχεις το προβάδισμα για τη νίκη. Το ντέρμπι είναι σαν αγώνας Κυπέλλου. Είναι περίπλοκο να πεις ποιος είναι το απόλυτο φαβορί και ποιος όχι. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν. Η πιο επιθετική και αυτή που θα βγάλει περισσότερη ενέργεια στον αγώνα θα έχει τις πιο πολλές ελπίδες. Μένει να δούμε ποιος θα είναι. Αν τα κάνουμε αυτά θα είμαστε το φαβορί. Αν πάμε χαλαροί και πιστέψουμε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι θα το χάσουμε πριν καν αρχίσει, θα είμαστε looser».
-Αισθάνεσαι πίεση για το ντέρμπι;
«Σε κάθε ματς νιώθουμε πίεση. Όταν είμαι στο γήπεδο είμαι σαν στο σπίτι μου. Είμαι ήρεμος, άνετος και κάνω τη δουλειά μου. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο».
-Σκοράρεις 3,8 γκολ ανά πεντάδα αγώνων με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Τι σημαίνει για σένα και πως το εξηγείς αυτό το ποσοστό;
«Θέλω σταθερότητα όταν πάω κάπου. Βρήκα σταθερότητα στον Ολυμπιακό. Απολαμβάνω να είμαι στον Ολυμπιακό. Όλα γίνονται στην εντέλεια εδώ. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Αισθάνομαι τέλεια και γι αυτό σκοράρω συχνά. Είναι δουλειά όλης της ομάδας το γκολ, εγώ απλώς είμαι μπροστά και έχω τα τελειώματα των φάσεων. Το ότι σκοράρω οφείλεται σε όλους και εγώ απλώς κάνω τη δουλειά μου».
-Τι πρέπει να αλλάξεις ή να βελτιώσεις στο παιχνίδι σου;
«Πρέπει να γίνω περισσότερο φονιάς, killer όπως λέμε. Πρέπει να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος στις επιθέσεις. Μπορώ να γίνω κι άλλο killer».
-Μίλησες για σταθερότητα στον Ολυμπιακό, αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά με την ΑΕΚ και τις προηγούμενες ομάδες σου;
«Αν κοιτάξουμε στο παρελθόν, όταν ήμουν στον Πανιώνιο υπήρχε ομοιότητα με αυτό που ζω τώρα στον Ολυμπιακό όσον αφορά στη φόρμα μου. Είχα πάει στον Πανιώνιο από τον Ατρόμητο, χρειάστηκα χρόνο για να βρω τα πατήματά μου και τη συνοχή με τους συμπαίκτες μου κι έκανα μια πολύ καλή σεζόν. Το ότι έφυγα με προβλήματα από τον Ατρόμητο και πήγα στον Πανιώνιο και έπαιξα καλά μού θυμίζει λίγο και αυτό που ζω τώρα. Έφυγα με προβλήματα από την ΑΕΚ και ήρθα στον Ολυμπιακό σε μία δύσκολη στιγμή. Όλοι εδώ στον Ολυμπιακό ξέρουν πώς να με χρησιμοποιήσουν για
Keywords
Τυχαία Θέματα