Ρόσι: Η πτώση με έριξε 6 θέσεις

22:00 2/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Βαλεντίνο Ρόσι πιστεύει πως θα ήταν μέσα στη πρώτη εξάδα εάν δεν έπεφτε στους πρώτους γύρους των χρονομετρημένων δοκιμαστικών για τη Χερέθ...

Το ατύχημα συνέβη στην αρχή της ωριαίας περιόδου των χρονομετρημένων δοκιμαστικών και τον ανάγκασε να χρησιμοποιήσει τη 2η μοτοσικλέτα του.
«Προσπάθησα να ρίξω τους χρόνους μου χρησιμοποιώντας πολύ μαλακό λάστιχο αλλά δεν κατάφερα κάτι» είπε ο Ρόσι και πρόσθεσε: « Είναι κρίμα αφού από τη 12η θέση είναι πολύ δύσκολο να ανέβεις στην κατάταξη»
Ο Ιταλός πίστευε πως στην Χερέθε θα έκανε ένα καλό χρόνο που
θα τον ανέβαζε στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. «Ελπίζω η ομάδα να φτιάξει την κύρια μοτοσικλέτα να βγω στα πρωινά δοκιμαστικά μαζί της και να έχω ένα καλό feeling» κατέληξε 
Όταν τον ρώτησαν τι έφταιξε και έπεσε εκείνος είπε πως πίεζε πάρα πολύ και ήταν ήδη 0,3’’ ταχύτερος από τους άλλους. Αύριο το μετεωρολογικό δελτίο προβλέπει βροχή στη Χερέθ κάτι που δε θα βοηθήσει τον πολυπρωταθλητή να πιέσει όσο θέλει αν η μοτοσικλέτα είναι έτοιμη.
«Αν βρέξει θα ήθελα να το κάνει από τα ελεύθερα πρωινά δοκιμαστικά και να συνεχίσει και στην κούρσα ώστε να είμαστε ίσοι όλοι.»
onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα