Σταρ της μουσικής που έφτασαν μισό βήμα πριν τον θάνατο

23:26 1/12/2011 - Πηγή: 24wro
Με αφορμή την είδηση του ερχομού του αειθαλή... Ozzy Osbourne και των Black Sabbath στην Ελλάδα, θυμηθήκαμε πόσο κοντά έχει φτάσει ο "Άρχοντας του Σκότους" και άλλοι 10 συνάδελφοί του στην οριστική μετοίκηση στον Κάτω Κόσμο.

Όταν ο Ozzy σώθηκε από το ατύχημα με μια "γουρούνα"

Τον Δεκέμβριο
του 2003, ο Ozzy παραλίγο να τα βρει για πάντα με το σκότος, όταν πέφτοντας από μια γουρούνα, έσπασε την κλείδα, 6 πλευρά και τον λαιμό του. Κατά τ' άλλα, ο Ozzy έχει καταπιεί ό,τι ναρκωτικό τόλμησε να βγει στην αγορά και έχει πιει σαφώς περισσότερα λίτρα αλκοόλ απ' ό,τι νερό.
Πέρυσι το καλοκαίρι, Βρετανοί γιατροί, αφού ανέλυσαν στο χαρτί ολόκληρο τον γενετικό του κώδικα, κατέληξαν στο προφανές. Ότι η περίπτωσή του αποτελεί κάτι σαν ιατρικό θαύμα.

Μεταξύ μας τώρα, τι να καταλάβει ο άνθρωπος που έχει αποκεφαλίσει με το στόμα ζωντανή νυχτερίδα on stage επειδή την πέρασε για ψεύτικη; Αθάνατος. Το λιγότερο.
Όταν ο Steven Tyler γλίτωσε από "ελεύθερη" πτώση στο μπάνιο

Πριν από ένα μήνα και κάτι, ο frontman των Aerosmith λιποθύμησε λόγω αφυδάτωσης που προκλήθηκε από τροφική δηλητηρίαση (όλα τα καλά μαζί) σε ένα μπάνιο σε ξενοδοχείο στην Παραγουάη. Απολογισμός;2 μπροστινά δόντια σπασμένα, 4 ράμματα πάνω από το δεξί του φρύδι, αρκετές μελανιές και μια φανταστική φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου.
Τα προβλήματα του Tyler με την βαρύτητα έχουν ιστορικό, αφού το 2009 προσπαθώντας να χορέψει σε ένα stage στη South Dakota, ο Tyler έπεσε εκτός σκηνής και έσπασε τον ώμο του.

Όταν ο 50 Cent επιβίωσε από 9 πυροβολισμούς
Τον Μάιο του 2000, ο 50 Cent αποδείχτηκε 9ψυχος, αφού καμία από τις 9 σφαίρες διακινητή crack-ανταγωνιστή δεν βρήκε τον κρίσιμο στόχο. Ο ράπερ πυροβολήθηκε γιατί είχε ξαναμπεί στη διακίνηση και προφανώς οι παλαιότεροι του χώρου δεν ήταν και πολύ φιλόξενοι μαζί του.
Παρ' όλ' αυτά, έμεινε στο νοσοκομείο για 13 ημέρες. Αρκετά χρόνια μετά, μερικοί δαιμόνιοι Αμερικανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως βρήκαν το ακριβές έγγραφο της αστυνομίας που γράφει ότι ο ράπερ πυροβολήθηκε μόνο 3 φορές. Ο περήφανος για τις σφαίρες που έχει φάει 50 Cent αντέδρασε σε αυτήν την "κατηγορία" και ανέβασε βίντεο στο ίντερνετ που δείχνει όλα τα σημάδια από τις (9) σφαίρες που δέχτηκε. Άντε να βρεις άκρη.

Όταν ο Travis Barker διασώθηκε από πτώση αεροπλάνου
Ο ντράμερ των Blink 182 είδε τον Χάρο με τα μάτια του, είπαν δυο κουβέντες και τελικά ανανέωσαν το ραντεβού τους για αργότερα.
Στο μοιραίο learjet που έπεσε λίγο μετά την απογείωση του στη Νότια Καρολίνα επέβαιναν, μεταξύ άλλων, ο προσωπικός του βοηθός, Chris Baker, και ο κάτι σαν σωματοφύλακάς του. Σκοτώθηκαν και οι δύο.
Ο Barker τη γλίτωσε με σοβαρά εγκαύματα και σταμάτησε τη χορτοφαγία για να αποκτήσει τις απαραίτητες για την ανάρρωσή του πρωτεϊνες. Το ατύχημα ενέπνευσε και την επανένωση των Blink 182. Εννοείται ότι ο Barker δεν ξαναμπήκε ποτέ σε αεροπλάνο.

Όταν ο Dave Gahan γλίτωσε από 4
Keywords
Τυχαία Θέματα