Τα ματς του CHAMPIONS LEAGUE απόψε

11:49 2/10/2012 - Πηγή: 24wro
Η 2η αγωνιστική για τους ομίλους 5 έως 8 διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης...
με την δράση να ξεκινά στις 19:00 στην Μόσχα με το Σπαρτάκ - Σέλτικ.

Η άλλη αναμέτρηση του 7ου ομίλου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, με την Μπενφίκα να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο "Εστάντιο ντα Λουζ".Όλα τα ματς στην 1η μέρα της 2ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45, εκτός από το Σπαρτάκ Μόσχας - Σέλτικ (19:00) και
παρακάτω θα βρείτε χωριστή αναφορά στο κάθε ένα με πιθανές 11άδες.

Υπάρχει επίσης και το κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς (σε όσα δεν αναφέρεται θα είναι στο "λεπτό προς λεπτό" του Novasports 4), αλλά βέβαια για την εξέλιξη όλων των αγώνων θα ενημερώνεστε και από το LIVE του Sport24.gr...
5ος όμιλος
Γιουβέντους - Σαχτάρ (Novasports 2)

Ο Μάσιμο Καρέρα, ο βοηθός δηλαδή του Αντόνιο Κόντε, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, με εξαίρεση τον Σιμόνε Πέπε που απουσιάζει καιρό, αλλά αναμένεται και αυτός σύντομα να είναι έτοιμος.

Ακόμη καλύτερα είναι τα δεδομένα για την Σαχτάρ, καθώς ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Η Σαχτάρ έχει 19 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ο Μχιταριάν 15 γκολ σε 13 ματς φέτος, ενώ η "Γιούβε" είναι για 45 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα.
Οι πιθανές 11άδες

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Λίχτσταϊνερ, Κουάντουο Ασαμόα, Μάτρι, Βούτσινιτς.

ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Ρατ, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σρνα, Στεπανένκο, Φερναντίνιο, Ουίλιαν, Ιλσίνιο, Λουίζ Αντριάνο, Μχιταριάν.

Νόρτζελαντ - Τσέλσι

Η Νόρτζελαντ κάνει εντός έδρας ντεμπούτο στο Champions League κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, μόνο που το ματς δεν γίνεται στο "σπίτι" της, αλλά στο "Πάρκεν" της Κοπεγχάγης.

"Νιώθουμε σαν στο σπίτι ματς στο Πάρκεν. Είναι το εθνικό στάδιο, έχουμε κάνει σπουδαία παιχνίδια εδώ, έχουμε σηκώσει δύο τρόπαια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα", τόνισε ο τεχνικός, Κάσπερ Χούλμαντ (photo παρακάτω), ο οποίος έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο από την άλλη δεν έχει τον τραυματία, Ντάνιελ Στάριτζ, ενώ πήρε μαζί τον Νταβίντ Λουίζ που δεν έπαιξε κόντρα στην Άρσεναλ λόγω τραυματισμού.
Οι πιθανές 11άδες

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Πάρκχουρστ, Οκόρε, Ρούνιε, Μτίλινγκα, Στόκχολμ, Αντού, Κρίστενσεν, Λόρεντζεν, Τζόσουα Τζον, Μπέκμαν.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Γκάρι Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Μάτα, Αζάρ, Οσκάρ, Τόρες.

6ος όμιλος
Βαλένθια - Λιλ (Novasports 7)

Ο Αντίλ Ραμί είναι τιμωρημένος και ο Ρικάρντο Κόστα τραυματίας, έτσι παρτενέρ του Βίκτορ Ρουίθ στο κέντρο της άμυνας της Βαλένθια θα είναι ένας εκ των Αντόνιο Μπαραγκάν και Ντιέγκο Ντελγκάδο.

Δεν αποκλείεται πάντως να βρεθούν και οι δύο στην 11άδα, καθώς αν ο Ζοάο Περέιρα δεν κριθεί έτοιμος, τότε ο Μπαραγκάν θα παίξει δεξί μπακ και ο Ντελγκάδο στόπερ.

Λείπουν επίσης οι Α
Keywords
Τυχαία Θέματα